ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2013 » Березень » 1 » Соціальні угоди – необхідна умова життєдіяльності територіальних громад
12:23
Соціальні угоди – необхідна умова життєдіяльності територіальних громад
                                                                   27 лютого 2012 року відбулося засідання круглого стола «Соціальні угоди – необхідна умова життєдіяльності територіальних громад» під головуванням голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни та за участі голови районної державної адміністрації Шагаки Володимира Олексійовича, заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича, керівників сільськогосподарський підприємств різної форми власності, членів президії районної ради, голів сільських, селищних, міських рад.
     На обговорення виносилося питання: Про проект Договору пожертви грошових коштів.
    На початку засідання круглого столу до усіх присутніх із вступним словом звернулася голова районної  ради Стрілецька Людмила Володимирівна, яка відмітила що на території кожної сільської ради є сільськогосподарські підприємства різної форми власності. Кожен з них працює на цій землі, отримує певні прибутки. А ось сільська громада, якій належить ця земля, через фінансову скруту не може впоратися з багатьма соціальними проблемами. Розвиток соціальної сфери на селі, на мою думку, — це головна запорука розвитку села в цілому. Укладання «соціальної угоди» із сільськими радами, на території яких сільськогосподарські підприємства орендують землю дасть можливість певні суми коштів використовувати на різні соціальні програми, зокрема, благоустрій села, ремонт сільських доріг, ремонти об’єктів соціальної інфраструктури — шкіл, будинків культури, ФАПів, сільських рад. У запропонованому «Договорі пожертви грошових коштів» пропонується на розвиток соціальної сфери територіальних громад передбачати кошти відповідно до кількості орендованої сільгосптоваровиробниками землі. 
      По даному питанню були висловлені пропозиції, як від голів сіл та селищ так і від керівників фермерських господарств та керівництва району.
   По результатах засідання круглого стола «Соціальні угоди – необхідна умова життєдіяльності територіальних громад» було прийнято рішення дати 10 днів на обдумування запропонованого договору пожертви грошових коштів.
Категорія: Новини | Переглядів: 1598 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz