ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2013 » Листопад » 27 » Спільне засідання постійної комісії районної ради
17:02
Спільне засідання постійної комісії районної ради
    25 листопада 2013 року відбулося спільне засідання постійної комісії районної ради з питань законності, правопорядку, регламенту, депутатської діяльності, етики, зв’язків з об’єднаннями громадян та засобами масової інформації із головами постійних комісій сіл, селищ, міста з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, законності та правопорядку за участі голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни, заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича, голів сіл, селищ, міста.
   Перед початком роботи постійної комісії Людмила Володимирівна черговий раз звернулася до голів сіл, селищ, щодо активізації роботи по передачі із земель запасу зі статусом сільськогосподарського призначення державної форми власності виділено під пасовища в оренду жителям сіл, селищ та розроблення всієї необхідної документації. Це дасть змогу збрегти пасовища для випасу великої рогато худоби населенням району.
  На розгляд розширеного спільного засідання комісії виносилося питання, про стан дотримання законності та охорону громадського порядку на території району та роль депутатів місцевих рад у забезпеченні належного порядку на підвідомчих територіях. 
   По даному питанні інформували: Таран В.І. – голова постійної комісії районної ради з питань законності, правопорядку, регламенту, депутатської діяльності, етики, зв’язків з об’єднаннями громадян та засобами масової інформації ;Вятровський Юрій Анатолійович - прокурор Деражнянського району радник юстиції ; Шуляренко Віктор Петрович - начальник Деражнянського РВ УМВСУ в Хмельницькій області підполковнику міліції; Паднєвич Володимир Юрійович – в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту РДА; Стаднік Володимир Валерійович - начальник служби у справах дітей РДА; Коширець Світлана Леонідівна - начальник відділу культури, національностей та релігій РДА; Березюк Галина Михайлівна - начальник відділу з соціальної роботи центру соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді. Доповідачізупинялися на таких проблемних питаннях як рівень злочинності, боротьба із самогоноварінням, підпільним виготовленням алкогольних напоїв, рівень злочинності серед неповнолітніх тощо.
  За результатами засідання комісії було прийнято проект рішення: З метою дотримання законності та забезпечення належного порядку на території району рекомендувати сільським, селищним, міській радам:
- посилити роботу постійних комісій сільських, селищних, міської рад з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, законності та правопорядку;
- питання «Про роль депутатів місцевих рад у забезпеченні належного порядку на підвідомчих територіях» заслухати на засіданні виконавчих комітетів сільських, селищних, міської рад.
- вивчити та узагальнити досвід роботи Лозівської, Вовковинецької селищної та Шпичинецької сільської рад по даному напрямку. 
Категорія: Новини | Переглядів: 1112 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz