ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2016 » Листопад » 22 » Свято аграріїв
13:04
Свято аграріїв

  Щорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства в Україні. Це свято, присвячене всім аграріям країни, було засноване в 1993 році. Тоді Президент України підписав указ про заснування професійного свята всіх працівників сільського господарства, а також підприємств, які займаються переробкою сільськогосподарської сировини та виробництвом харчової продукції.
  В Україні завжди було шанобливе ставлення до аграріїв, з покон віків її називали житницею всієї Європи. До цих пір основними сільськогосподарськими культурами, які вирощуються українськими аграріями, залишаються зернові, цукровий буряк та картопля.
  Від того, як йдуть справи в області сільського господарства України, залежить безпосередньо добробут громадян нашої країни, її незалежність в економічному плані, благополуччя нашого покоління і усіх майбутніх поколінь, загальне здоров’я нашої нації.
  18 листопада відзначали це свято і в Деражнянському районі у районному будинку культури. На урочистості завітали заступник голови Хмельницької обласної ради Валерій Лесков, депутат Хмельницької обласної ради Анатолій Перейма, голова районної ради Віталій Сідлецький, голова райдержадміністрації Олег Веселовський, міський голова Андрій Ковпак, начальник управління агропромислового розвитку Оксана Григорчук, голова районної Асоціації фермерів та голова ФГ «Пролісок» Олександр Ткач, керівники та працівники агроформувань району, ветерани сільськогосподарської праці, голови селищних та сільських рад, громадськість.
  Це свято всенародне, адже від результатів праці всіх, хто присвятив себе цій нелегкій, але такій важливій галузі – механізаторів, тваринників, організаторів агропромислового виробництва – залежить здоров’я, добробут та достаток людей. В усі часи ця праця була в пошані, а людей, доля яких пов’язана з мистецтвом сіяти і вирощувати хліб, виробляти цінну і якісну продукцію тваринництва по праву називають годувальниками», – зазначив у своєму виступі Віталій Михайлович.
  Голова ради нагородив найкращих трударів сільськогосподарської галузі Почесними грамотами Деражнянської районної ради.
   Вітальні номери для іменинників підготували танцювальні та співочі колективи Деражнянського районного будинку культури, дитячої школи мистецтв, співочі колективи «Лозівчанка» та «Надвечір’я», а також гості із міста Хмельницького. 

  

Категорія: Новини | Переглядів: 521 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz