ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 08.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2015 » Березень » 2 » Територіальні громади Деражнянщини допомогають воїнам АТО
16:15
Територіальні громади Деражнянщини допомогають воїнам АТО

   Дізнавшись від місцевого волонтера Олега Німчука про те, що планується поїздка у зону бойових дій територіальні громади Деражнянщини не стояли осторонь проблем воїнів АТО.
Підтримавши ініціативу голови Деражнянської районної ради Берегової Оксани Віталіївни чимало небайдужих людей в черговий раз відгукнулись на проблеми та потреби наших земляків – військовослужбовців, що знаходяться в епіцентрі бойових дій на Сході України.
   Про те, що волонтери збираються відвідати наших бійців – земляків в зоні АТО стало відомо 25 лютого, а уже 26 лютого зібрані продукти харчування люди передали працівниками сільських рад в районну раду. Серед привезеного: печиво, цукерки, консерви, чай, кава, макарони, крупи, домашня консервація, часник, цибуля, хліб та пироги випечені жителями Мазниківської територіальної громади, а головне незамінний для кожного українця продукт – сало. Крім продуктів – кошти в сумі 1232 гривні зібрали і  передали жителі Галузинецької територіальної  громади, теплі речі передали жителі села Яськовець. Допомогу надали Копачівська, Кальнянська, Шиїнецька, Майдан-Чернелівецька, Згароцька, Нижнянська, Галузинецька, Гатнянська, Яськовецька, Радовецька, Мазниківська, Шпичинецька, Божиковецька, Волоськівська, Явтухівська та Зяньковецька територіальні громади. Посильну допомогу у формуванні продуктових наборів надали працівники виконавчого апарату районної ради.
   Крім сільських рад до цієї акції долучились найменші жителі м. Деражні, а саме вихованці Деражнянської дитячої школи мистецтв під керівництвом Арчишевської Уляни Василівни. Учні першого класу намалювали для бійців малюнки з побажаннями Перемоги та повертатися додому живими. Також, було передано у вигляді амулетів сердечка та Ангелочки зроблені маленькими дитячими руками.
  Захисні іконки для наших земляків, які приймають участь у бойових діях, передав Благочинний Деражнянського району протоієрей Георгій Чернятинський.
  Керівництво районної ради дякує усім небайдужим жителям району, хто долучився до цієї благородної справи. Нехай доброта і чуйність ніколи не покине вас. Якби кожен громадянин нашої держави був схожий на вас – ми би всі разом зробили нашу Україну найкращою державою у світі.

Категорія: Новини | Переглядів: 676 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz