ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 08.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2014 » Вересень » 2 » У школах Деражнянського району пролунав перший дзвоник
14:29
У школах Деражнянського району пролунав перший дзвоник

        1 вересня у районі відсвяткували свято першого дзвоника – День знань, який відкриває світ пізнання. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.
Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України.
В цей день  у Вовковинецьку школу-інтернат завітав заступник голови Хмельницької обласної ради Хитрук Ігор Вікторович. На святі також, були присутні діти, батьки, вчителі. Святкування розпочалося з традиційного звучання гімну України. Також, було вшановано хвилиною мовчання Героїв Небесної сотні та тих,  хто загину в південно – східних областях України.
Ігор Вікторович у своєму привітання з Днем знань побажав всім вихованцям Вовковинецької школи-інтернату підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів, досягти омріяної мети та успіхів у навчанні, щоб кожен з учнів, за допомогою вчителів став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити. Також, Ігор Вікторович відмітив директора школи-інтернат Бевзюк Валентину Петрівну, адже завдяки її наполегливості цього року в школі інтернат значно  збільшилася кількість дітей. Це стало можливим за рахунок змін в статуті даного закладу і тепер школа крім дітей сиріт може приймати і дітей із соціально незахищених сімей.
Після свого виступу Ігор Вікторович Хитрук вручив першокласникам подарунки.
Голова Деражнянської районної ради Берегова Оксана Віталіївна завітала  до Деражнянського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів,  №3». Вітаючи із 1 вереснем Оксана Віталіївна зазначила: «Шановні вчителі, батьки, учні ! Хай цей шкільний перший дзвінок, який зараз продзвенить, пробудить у ваших серцях струни натхнення, добра і любові до знань, до рідної домівки, до неньки України. Хай же щастить кожному  вчителеві і його учневі на нелегкій дорозі до вершин знань, до осягнення віковічних надбань мудрості, а здоров’я, наснага і удача додадуть сил  у благородній справі навчання і виховання в  ім’я  розквіту національної освіти.   Я вірю, що всі разом, об’єднавшись, ми переможемо війну яка точиться на сході України, відстоїмо мир та  незалежність і побудуємо демократичну, правову, економічно міцну, незалежну державу.»
По закінченню урочистостей в школі пролунав шкільний дзвінок і діти вирушили в дорогу знань на свій перший урок. Відпочивших учнів, було запрошено в затишні навчальні класи де вони знову зустрілися зі своїми друзями і мали змогу поділитися враженнями про проведені          літні    канікули.
На святі першого дзвоника в Деражнянському НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів  №2, гімназія» побував заступник голови районної ради Олег Ігорович Веселовський.

 

                               

Категорія: Новини | Переглядів: 1289 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz