ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 08.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2019 » Жовтень » 3 » Учитель – це покликання
16:07
Учитель – це покликання
  Вже традиційно на початку жовтня працівники освітянської галузі відзначають своє професійне свято. З цієї нагоди, 2 жовтня відбулись урочисті заходи, присвячені Дню працівника освіти.
  Урочистості розпочалися біля відділу освіти. Вже четвертий рік поспіль стало доброю традицією відкриття дошки пошани під назвою «Галерея педагогічної слави». Де красується дев’ять найкращих вчителів, вихователів і тренерів Деражнянського району.
  Після відкриття дошки свято продовжилось у Деражнянському ліцеї № 1 імені П. Стрілецького. Де зібрались усі працівники освіти від педагога до технічного працівника. В народі недарма кажуть, що педагог живе в думках та справах своїх вихованців. Тому кожна людина все життя з почуттям вдячності згадує рідну школу та вчителів. Адже в кожному прожитому дні в школі було щось незабутнє, неповторне, що лишає відбиток у душі учня. Чудові та теплі слова подяки прозвучали на адресу працівників освітянської ниви.
  У святкових зверненнях Голова ради Віталій Сідлецький відзначив, що вчитель – величне покликання, а День працівника освіти був і залишиться назавжди для кожного педагога, сивочолого ветерана педагогічної праці, кожної родини радісним та всенародним святом. Побажав, аби шкільні будні для кожного працівника освіти стали святом, також побажав усім присутнім в залі здоров’я, професійних успіхів на нелегкій педагогічній ниві, злагоди у сім’ях, матеріального достатку.
  За значні успіхи у справі навчання та виховання молодого покоління кращі працівники освіти Деражнянщини були нагородженні Почесними грамотами районної ради.
Свято – це також радість і сміх, тому не обійшлося без танців та пісень, жартівливих театралізованих сценок. Цьогоріч концерт підготовлений колективом та учнями Деражнянського ліцею №1 ім. П. Стрілецького. Учасники заходу протягом свята співали, танцювали та жартували.
Категорія: Новини | Переглядів: 251 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz