ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2016 » Травень » 30 » В Деражнянській районній раді провів особистий прийом громадян народний депутат України Ігор Алексєєв
16:19
В Деражнянській районній раді провів особистий прийом громадян народний депутат України Ігор Алексєєв

   26 травня  2016 року  з 9 години 45 хвилин у приміщенні Деражнянської районної ради в рамках робочого візиту проводився особистий прийом громадян радником Міністра юстиції України, народним депутатом України Ігорем Алексєєвим та начальником Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Віктором Худняком. Участь у прийомі взяли голова районної ради Віталій Сідлецький і перший заступник голови райдержадміністрації Юрій Загорулько.

   На прийом прийшли мешканці Деражнянщини, які мали можливість поспілкуватися із депутатом та звернутися по допомогу у вирішенні проблем громади та особистих питань. Громадяни піднімали проблеми різного характеру. Так, розглядалось питання щодо надання статусу загиблим воїнам, які брали участь у зоні проведення антитерористичної операції Краппу Івану Олександровичу із с. Новосілка та Солтису Юрію Миколайовичу із с. Зяньківці. Багато звернень було по питаннях, які стосуються отримання та оформлення земельних ділянок, також про перерахунок пенсії та інші наболілі питання. Ігор Сергійович уважно вислухав кожного, хто прийшов на прийом та пообіцяв прикласти усі зусилля для того, щоб позитивно вирішити кожне звернення.

  Після прийому делегація на чолі із Ігорем Алексєєвим за участі начальника та працівників Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області, начальника і працівників Деражнянського управління юстиції та керівництва району  відвідала центральну районну лікарню. Гостей зустрів головний лікар Володимир Онуфрійчук та провів до пологового відділення  Сьогодні у пологовому відділенні відбулось відкриття сервісу по наданню послуг Деражнянським ДРАЦС пов’язаний з державною реєстрацією народження у закладах охорони здоров’я, де породіллі будуть мати можливість отримати свідоцтво про народження дитини. Ігор Алексєєв, Віктор Худняк, голова ради та перший заступник райдержадміністрації спільно привітали та вручили свідоцтво про народження, квіти, цінні подарунки батькам новонароджених діток. Це крихітні хлопчик і дівчинка, сьогодні вони отримали свій перший офіційний документ.



                                                

Категорія: Новини | Переглядів: 553 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz