ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2013 » Травень » 11 » В місті Деражня пройшов урочистий мітинг присвячений 68- річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні
11:17
В місті Деражня пройшов урочистий мітинг присвячений 68- річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні
                                                                    9 травня 2013 року у місті Деражня відбулися урочисті події, щодо відзначення Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Розпочалося святкування о 10 годині. По місту Деражня з урочистим маршем пройшли представники влади, військовослужбовці, вчителі, школярі та інші мешканці і гості міста до Меморіалу Слави де відбувся урочистий мітинг присвячений 68- річниці Перемоги і Великій Вітчизняній війні. 
   У святкуванні Дня Перемоги взяли участь: Голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна, голова районної державної адміністрації Плюта Вадим Олександрович, міський голова Киричок Володимир Андрійович депутати обласної та районної ради.
    Ветеранів та всіх присутніх з Днем Перемоги привітала голова районної ради Людмила Стрілецька , яка згадала усіх мужніх людей, яких немає поряд і багатьох з тих, хто, відстоявши свободу Батьківщини, відбудовував зруйновані жорстокою війною міста і села. Людмила Володимирівна закликала Деражнянців згадати всіх, чиє життя забрала війна, низько вклонитися та скласти глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни. Із сумом Людмила Володимирівна згадала мирних жителів, які стали безневинними жертвами воєнного лихоліття – лише у Деражні фашисти розстріляли майже 4 тисячі мешканців. А на примусові роботи до Німеччини було насильно вивезено близько шести тисяч юнаків і дівчат.
    На завершення виступу голова районної ради побажала ветеранам, які пройшли страшними дорогами війни і відбудували країну для гідного життя, доброго ,здоров’я, довголіття та оптимізму, радості від своїх синів, онуків і правнуків, щастя та наснаги.
    Привітали ветеранів і голова районної державної адміністрації Вадим Плюта, міський голова Володимир Киричок, учениця однієї з шкіл міста Деражня та ветеран Великої Вітчизняної війни Степан Степасюк.
   Учасники мітингу поставили квіти до Меморіалу Слави та вшанували хвилиною мовчання пам’ять жертв Великої Вітчизняної війни 
   Після цього усі бажаючі могли переглянути святковий концерт підготовлений працівниками культури. Також, в цей день працювала польова кухня, яка пригощала усіх  юшкою та кашею.
   А у вечері відбулася святкова дискотека для молоді після завершення якої над містом Деражня пролунали святкові салюти та феєрверки.





Категорія: Новини | Переглядів: 1637 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz