ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 08.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2014 » Червень » 3 » В школах Деражнянського району пролунав останній дзвінок
11:26
В школах Деражнянського району пролунав останній дзвінок

      30 травня в школах Деражнянсього району  лунав  останній  дзвінок,  який сповіщав про закінчення навчального року та подолання чергової сходинки  в освоєнні учнями знань. В цей день в школи району завітали привітати із святом керівництво та працівники Деражнянської  районної ради. 
Так учнів Деражнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 з святом останнього дзвоника вітала голова Деражнянської районної ради Берегова Оксана Віталіївна.  В своєму виступі голова районної ради вітала випускників, вчителів, батьків та учасників  даного заходу: «Щиро вітаю вас зі святом Останнього дзвоника! Це свято – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче 
Особливо для випускників, для яких шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє. Минуть роки, але ви пам'ятайте і цей дзвінок, і рідну школу, і ваших вчителів вимогливих і турботливих. Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших: взято першу сходинку на шляху пізнання.»  Звертаючись до випускників Оксана Віталіївна побажала їм  знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Вірити в себе, бути небайдужими, добрими та чесними людьми. 
Заступник голови районної ради Веселовський Олег Ігорович  побував в Деражнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 на святі останнього дзвоника. Також, працівники районної ради були присутні на урочистих заходах приурочених  до закінчення навчального року в Божиковецькій  загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, Шпичинецькій загальноосвітній школі І-ІІ ступенів, Яблунівській  загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, Нижнянській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів.

Категорія: Новини | Переглядів: 704 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz