ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2016 » Лютий » 22 » Відбулась четверта сесія районної ради сьомого скликання
17:15
Відбулась четверта сесія районної ради сьомого скликання

   19 лютого відбулось пленарне засідання 4 сесії Деражнянської районної ради сьомого скликання під керівництвом голови районної ради Віталія Сідлецького та за участі голови районної державної адміністрації Олега Веселовського. Також на сесію були запрошені: Депутати обласної ради від району, заступники голови районної державної адміністрації, начальник Хмельницької місцевої прокуратури Деражнянського відділу, начальник райвідділу УМВС в Хмельницькій області, сільські, селищні, міський голови.
   Віталій Михайлович почав сесію вступним словом з нагоди вшанування Дня Героїв Небесної Сотні, зазначивши: «В ці лютневі дні весь народ України вшановує подвиг Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. Відповідно до указу Президента України  щорічно 20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні. 
  Сьогодні ми увічнюємо пам'ять тих людей, які беззбройні стояли на Майдані,  з вірою в Україну і в Бога. У той час, коли окремі сили будували злочинний режим, допомагали йому грабувати Україну, молоді хлопці й дівчата вийшли на Майдан, повстали проти режиму і повалили його. Але, на жаль, Майдан ще не переміг, бо сьогодні те, що відбувається на Сході, є його продовженням…»
Голова ради спільно із головою райдержадміністрації вручили Відзнаку Президента України учаснику антитерористичної операції П’ятківському Роману Миколайовичу – Медаль  «Захисника Вітчизни». Присутні у залі вітали свого Героя стоячи та аплодуючи.
   Також, сьогодні Віталій Сідлецький вручив значки та посвідчення депутатам Деражнянської районної ради сьомого скликання.
  Далі депутати розглядали та обговорювали питання згідно затвердженого порядку денного.
  З метою розв’язання найважливіших проблем розвитку району та окремих галузей економіки, забезпечення ефективного використання фінансових, матеріально-технічних та інших ресурсів, депутатами прийнято ряд районних програм, а саме: Програму соціально – економічного розвитку Деражнянського району на 2016 рік; Програму підтримки Центру надання адміністративних послуг  в Деражнянському районі на 2016 – 2017 роки; Програму «Організація безкоштовного харчування дітей у навчальних закладах Деражнянського району на 2016 рік»; Програму підтримки громадської організації «Спілка «Чорнобиль» на 2016 – 2020 роки.
  У зв’язку із загостренням у нашому районі ситуації зі сказом була прийнята Програма профілактики сказу  на 2016 – 2020 роки по  Деражнянському районі.
  Найбільш дискусійним на сесії виявилось питання про внесення змін до районного бюджету на 2016 рік, про яке доповіла начальник управління фінансів райдержадміністрації Петрів В. П., після довготривалого обговорення депутати все ж таки  проголосували за внесення змін до поточного районного бюджету.
  Обговорено ряд майнових питань, зокрема, про надання згоди відділу освіти Деражнянської районної державної адміністрації на передачу в оренду частини нежитлових приміщень ряду дошкільних навчальних закладів для подальшого належного функціонування закладів соціальної сфери та про надання згоди відділу освіти Деражнянської районної державної адміністрації на передачу нежитлових будівель з товаро – матеріальними цінностями Яськовецької ЗОШ  І-ІІ ступенів з спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Деражнянського району у власність громади с. Яськівці.
З усіх питань порядку денного чергового пленарного засідання депутати схвалили відповідні рішення.

                    

Категорія: Новини | Переглядів: 647 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz