ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2017 » Лютий » 24 » Відбулась тринадцята сесія районної ради
15:38
Відбулась тринадцята сесія районної ради

   22 лютого відбулось пленарне засідання 13 сесії Деражнянської районної ради сьомого скликання під керівництвом голови районної ради Віталія Сідлецького та за участі голови районної державної адміністрації Олега Веселовського. Також, на сесію були запрошені: депутати обласної ради від району, заступники голови районної державної адміністрації, начальник Хмельницької місцевої прокуратури Деражнянського відділу, начальник Деражнянського відділення поліції Летичівського відділу поліції в Хмельницькій області, голова Деражнянського районного суду, начальники служб та відділів Деражнянської РДА, сільські, селищні, міський голови.
   Депутати розглядали та обговорювали питання згідно затвердженого порядку денного. Начальник управління фінансів Валентина Петрів ознайомила присутніх із звітом про виконання районного бюджету за 2016 рік та про внесення змін до районного бюджету на 2017 рік.
   З метою розв’язання найважливіших проблем розвитку району та окремих галузей економіки, забезпечення ефективного використання фінансових, матеріально-технічних та інших ресурсів, депутатами прийнято ряд районних програм, а саме: Програму соціально – економічного розвитку Деражнянського району на 2017 рік; Програму енергозбереження для бюджетної сфери Деражнянського району на 2017-2020 роки; Програму забезпечення заходів щодо проведення призову на строкову військову службу, військової служби за контрактом та по підготовці до чергової хвилі мобілізації військовозобов’язаних у Деражнянському районі на 2017-2018 роки; Програму розвитку малого та середнього підприємництва Деражнянського району на 2017-2018 роки. Також, заслухали низку програм про їх виконання.
Обговорено ряд майнових питань, зокрема, про надання згоди відділу освіти Деражнянської районної державної адміністрації на передачу в оренду частини нежитлового приміщення відділу культури, національностей та релігій; про надання згоди Деражнянському центру ПМСД на передачу з спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Деражнянського району у власність територіальної громади селища Вовковинці нежитлової будівлі; про закріплення на праві оперативного управління рухомого і нерухомого майна за Деражнянським центром ПМСД.
  Затверджено список присяжних Деражнянського районного суду Хмельницької області, знято з контролю рішення районної ради, затверджено склад комісії районної ради з питань поновлення прав реабілітованих та розглянуто інші питання.
  З усіх питань порядку денного чергового пленарного засідання депутати схвалили позитивні рішення.

.

Переглядів: 611 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz