ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2017 » Грудень » 13 » Відбулася 21 сесія Деражнянської районної ради
11:04
Відбулася 21 сесія Деражнянської районної ради
   У п’ятницю, 8 грудня, відбулася чергова двадцять перша сесія районної ради. Головував на засіданні очільник районної ради Віталій Сідлецький. В роботі пленарного засідання взяли участь депутати районної ради, перший заступник голови райдержадміністрації Олег Пилипчук, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, представники Деражнянської міжрайонної прокуратури, поліції та інших правоохоронних органів, сільські, селищні голови, працівники виконавчого апарату районної ради та інші.
  У ході пленарного засідання було розглянуто 15 питань порядку денного, які були детально опрацьовані попередньо – на постійних комісіях районної ради.
  Традиційно районні обранці вносили зміни до рішення районної ради «Про районний бюджет на 2017 рік». Розглянули проект Програми «Забезпечення діяльності Деражнянської районної виборчої комісії щодо виконання її повноважень на 2017 рік», ознайомилися із заходами щодо охорони, захисту, раціонального використання та відтворення полезахисних лісових смуг та інших лісових насаджень, затвердили в новій редакції Статут Деражнянської районної студії телебачення TV-43, заслухали питання Про внесення змін до Програми покращення координації та повсякденної (оперативної) діяльності громадських формувань з охорони громадського порядку на території Деражнянського району на 2016-2020 роки та інші.
   Розгляд питання «Про надання згоди на передачу закладів культури у комунальну власність територіальних громад сіл, селищ, міста Деражнянського району», з якого інформувала начальник відділу культури, національностей та релігій районної державної адміністрації Світлана Коширець та питання «Про надання згоди на передачу дошкільних закладів у комунальну власність територіальних громад сіл, селищ, міста Деражнянського району», інформацію з якого надала начальник районного управління фінансів Деражнянської райдержадмінстрації Валентина Петрів, депутати перенесли на інший день не закриваючи роботи сесії районної ради.
   У ході цієї сесії депутати також розглянули і затвердили ряд питань щодо управління комунальною власністю територіальних громад сіл, селищ, міста Деражнянського району.
В результаті своєї роботи депутати місцевого представницького органу ухвалили проекти рішень з більшості питань порядку денного з внесеними змінами та доповненнями.
   У «Різному» начальник Деражнянського районного управління головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Едуард Стрілецький звернувся до присутніх голів сіл, селищ з пропозицією щодо створення в сільських та селищних радах інформаційних стендів.
Категорія: Новини | Переглядів: 564 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz