ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2012 » Жовтень » 11 » Відбулася чергова сесія районної ради
11:30
Відбулася чергова сесія районної ради
                                                                  10 жовтня 2012 року відбулася 15 сесія районної ради під головуванням голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни та за участі голови районної державної адміністрації Шагаки Володимира Олексійовича та заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича.
   Крім цього на сесію були запрошені: Депутати обласної ради від району, заступники голови районної державної адміністрації, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, прокурор Деражнянського району, начальник райвідділу УМВС в Хмельницькій області, сільські, селищні, міський голови.
    На сесію районної ради були винесені наступні питання:
1. Про депутатські запити. Проінформував : Веселовський Олег Ігорович - заступник голови районної ради, який проаналізував усі депутаські запити, які були подані до районної ради.
2. Про підготовку закладів соціальної сфери та житлово-комунального господарства району до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 років. Проінформувала : Півець Оксана Петрівна – начальник відділу житлово – комунального господарства районної державної адміністрації, яка розповідав про рівень готовності об’єктів соціальної сфери до опалювального сезону.
3. Про Програму поводження з твердими побутовими відходами в Деражнянському районі на 2012 - 2020 роки. Проінформувала :Півець Оксана Петрівна – начальник відділу житлово–комунального господарства районної державної адміністрації.
4. Про Програму заміни внутрішньо будинкового газового обладнання та приведення димових і вентиляційних каналів житлових будинків до вимог нормативно-правових актів в Деражнянському районі на 2012-2014 роки. Проінформувала :Півець Оксана Петрівна – начальник відділу житлово–комунального господарства районної державної адміністрації.
5. Про Програму ремонту та облаштування фонду протирадіаційних укриттів Деражнянського району на 2012-2015 роки. Проінформував : Гаврилюк Олександр Васильович - спеціаліст відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення районної державної адміністрації, який зупинився на основних пунктах даної програми, підкреслив необхідність покращення стану протирадіаційних укриттів. Основна ж мета даної програми, є комплексне розв‘язання проблеми захисту населення району в умовах забруднення радіаційного та хімічного забруднення території або виникнення надзвичайних ситуацій техногенної чи природного характеру шляхом укриття в протирадіаційних спорудах.
6. Про внесення змін до районного бюджету на 2012 рік. Проінформувала : Петрів Валентина Петрівна – начальник фінансового управління районної державної адміністрації, яка відмітила що субвенція яка надійшла з обласного бюджету буде розподілена на виплату заробітної плати державним установам.
7. Про внесення змін до рішення районної ради від 23 травня 2012 року № 12-13/2012 «Про внесення змін до договору оренди з приватним підприємцем Пристоп`юк Е.Ю». . Проінформував : Веселовський Олег Ігорович - заступник голови районної ради.
8. Про затвердження в новій редакції статутів Галузинецької, Богдановецької, Коричинецької ЗОШ І-ІІ ступенів та Волоськівської і Копачівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Проінформувала : Жураківська Ірина Іванівна – начальник відділу освіти РДА, яка відмітила, що затвердження даних статутів є фактично першим кроком, для створення нових навчальних комплексів «школа-сад», що дасть змогу раціонально і в більшому обсязі використовувати приміщення шкіл, розмістивши там дошкільні заклади.
9. Про внесення змін до Програми «Шкільний автобус» Деражнянського району в галузі освіти до 2012 року. Проінформувала : Жураківська Ірина Іванівна – начальник відділу освіти РДА.
10. Про акредитацію журналістів газети «Газета Поділля».
11. Про надання згоди на передачу нежилого будинку у державну власність, по даних питаннях проінформував : Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради. 
12. Про внесення змін до Статуту Деражнянської центральної районної лікарні. Проінформував : Онуфрійчук Володимир Іванович – головний лікар району.
13. Про надання згоди Деражнянській районній друкарні на списання основних засобів. Проінформува : Чайка Тетяна Василівна – директор Деражнянської районної друкарні, яка відмітила, що обладнання друкарні вже давно не використовується, оскільки є морально і фізично застарілим і потребує списання.
14. Про депутатський запит депутата районної ради Кіфи Григорія Андрійовича щодо заміни електроопор по вул. Пролетарській селища Лозове.
15. Про депутатський запит депутата районної ради Суліної Інни Сільвестрівни щодо надання допомоги в ремонті дороги в с. Макарово Майдан – Чернелівецької сільської ради .
16. Про депутатський запит депутатів районної ради Загорулько Юрія Васильовича та Дацюк ВалентиниВолодимирівни щодо вивчення можливості відновлення приміщення сільського будинку культури в с. Радівці.
17. Про звернення депутатів Деражнянської районної ради.
По даних депутатських запитах проінформувала : Стрілецька Людмила Володимирівна – голова районної ради, яка відмітила що дані депутатські запити будуть передані на розгляд і виконання в районну державну адміністрацію і по мірі можливості будуть виконуватися.
18. Різне. Про інвентаризацію землі на території району. Проінформував : Трус Юрій Васильович – в.о. начальника Держкомзему у Деражнянському районі .
     В цілому сесія районної ради пройшла успішно, адже всі проекти рішень були затвердженні було затверджено зміни до районного бюджету, розглянуто депутатські запити. Тому голова районної ради подякувала усім депутатам за плідну співпрацю.
Категорія: Новини | Переглядів: 782 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz