ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2013 » Грудень » 11 » Відбулася двадцята позачергова сесія районної ради
15:52
Відбулася двадцята позачергова сесія районної ради
   10 грудня 2013 року відбулося пленарне засідання двадцятої позачергової сесії районної ради під головуванням голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни та за участі голови районної державної адміністрації Плюти Вадима Олександровича, заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича.
  На сесії розглядалися два питання це про звернення депутатів Деражнянської районної ради Хмельницької області до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України жителів Деражнянського району щодо суспільно – політичної ситуації, яка склалась в державі.
   Депутати районної ради детально обговорили ситуацію яка склалась останнім часом в країні та дали ій оцінку, в ході обговорення даного питання було запропоновано ряд пропозицій від голів фракцій та депутатських груп, щодо внесення змін до вищезазначеного звернення кожна з яких виставлялася на голосування.
   В результаті плідної співпраці депутатів районної ради було прийнято остаточний варіант звернення по даному питанні. 
   Та друге питання - про звернення до Президента України, Верховної Ради України та голови державного агентства земельних ресурсів України Тимченко С.М., щодо залишання права за територіальними громадами Деражнянського району надання згоди на оренду пасовищ з земель запасу і резерву, щоб жителі сіл, селищ району могли в подальшому здійснювати випас великої рогатої худоби. Та, відповідно, отримувати кошти від реалізації надояного молока. Що є чи не єдиним джерелом забезпечення існування людей в селах району. Та унеможливити надання в оренду пасовищ Деражнянського району провідним агрохолдингам та їхнім філіям на законодавчому рівні.
    В цілому сесія пройшла в жвавому обговоренні по даних питаннях вдалося прийняти відповідні рішення.


 
Категорія: Новини | Переглядів: 624 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz