ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2012 » Січень » 3 » Відбулася одинадцята позачергова сесія районної ради
15:41
Відбулася одинадцята позачергова сесія районної ради
                                             30 грудня 2011 року відбулася одинадцята позачергова сесія районної ради під головуванням голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни та за участі голови райдержадміністрації Шагаки Володимира Олексійовича та заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича.
    На сесію були запрошені: Депутати обласної ради від району, заступники голови районної державної адміністрації, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, прокурор Деражнянського району, начальник райвідділу УМВС в Хмельницькій області, сільські, селищні, міський голови.
    На сесію районної ради були винесені наступні питання:
   1. Про Програму соціально-економічного розвитку Деражнянського району на 2012 рік.
Проінформував: Івасишен Руслан Іванович – начальник управління економіки районної державної адміністрації, який зупинився на основних показниках соціально-економічного розвитку на 2012 рік, а саме на рівні номінальної заробітної плати, рівні зайнятості та безробіття, сукупному доході населення, інвестиціях
   2. Про районний бюджет на 2012 рік.
Проінформувала: Петрів Валентина Петрівна – начальник фінансового управління районної державної адміністрації, яка зупинилася на основних видатках по окремих статтях з районного бюджету на 2012, на доходах загального фонду, видатках на державне управління,освіту, культуру і мистецтво, охорону здоров’я.
   3. Про встановлення плати до загального фонду районного бюджету на 2012 рік.
Проінформувала : Петрів Валентина Петрівна – начальник фінансового управління районної державної адміністрації.
    4. Про затвердження чисельності, структури та кошторису видатків на утримання районної ради та її виконавчого апарату.
Проінформував : Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради.
    5. Про план роботи районної ради на І півріччя 2012 року.
Проінформував : Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради, який розповів про основні аспекти роботи районної ради та завдання на І півріччя 2012 року. 
    6. Про внесення змін до Статуту Деражнянської центральної районної лікарні Деражнянського району Хмельницької області.
Проінформував: Онуфрійчук Володимир Іванович – головний лікар центральної районної лікарні.
  7. Про Комплексну програму забезпечення містобудівною документацією населених пунктів Деражнянського району на 2012 – 2016 роки.
Проінформував: Юзва Максим Олексійович – начальник відділу регіонального розвитку, містобудування та архітектури райдержадміністрації, який підкреслив на необхідності реалізації даної програми, оскільки потрібно окреслити перспективи розвитку населених пунктів Деражнянщини, а для цього потрібно вже в наступному році розробити генеральні плани населених пунктів на основі яких в майбутньому буде здійснюватися забудова населених пунктів. 
   8. Про депутатський запит депутата районної ради Дидової Мирослави Владиславівни щодо відкриття в дитячому садочку села Галузинці додаткових ставок.
   9. Про депутатський запит депутата районної ради Фещука Миколи Івановича щодо передбачення в районному коштів на ремонт дороги Згарок - Кориченці.
    По даних питаннях проінформувала : Стрілецька Людмила Володимирівна – голова районної ради та передала розгляд даних депутатських запитів в райжержадмністрацію.
    По закінченні сесії голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна, ще раз привітала усіх з наступаючим новим 2012 роком, побажала добробуту, сімейного затишку, міцного здоровя та здійснення мрій у новому 2012 році.
Переглядів: 841 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz