ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2016 » Грудень » 7 » Відбулось засідання одинадцятої сесії Деражнянської районної ради
17:17
Відбулось засідання одинадцятої сесії Деражнянської районної ради

  Пленарне засідання одинадцятої (позачергової) сесії Деражнянської районної ради відбулось 6 грудня 2016 року в сесійному залі районної ради під головуванням Сідлецького Віталія Михайловича. На сесії, крім депутатів районної ради, були присутні: голова райдержадімінстрації Олег Веселовський, начальник Хмельницької місцевої прокуратури Деражнянського відділу Павло Маслюк, начальник районного управління фінансів Валентина Петрів, начальники відділів та служб райдержадміністрації, голови сільських, селищних та міської рад, працівники виконавчого апарату районної ради.
  Першим розглядалось питання про внесення змін до районного бюджету на 2016 рік. А саме, про виділення коштів для Деражнянської центральної районної лікарні на придбання рентгенапарата та ремонт медапаратури; районному відділу культури  національностей та релігій на придбання літератури. Також, про виділення коштів на районну програму «Піклуваня» для надання матеріальної допомоги малозабезпеченим верствам населення. Кошти на районну цільову програму «Забезпечення пожежної безпеки населених пунктів» для придбання апарата на стисненому повітрі та інше.
На сесії депутати схвалили ряд рішень щодо управління комунальним майном. Також на засіданні було затверджено рішення Про Комплексну Програму використання трирівневої моделі у профілактиці правопорушень серед неповнолітнього населення на території Деражнянського району на 2017 – 2020 роки.
  В ході роботи сесії, за ініціювання постійної комісії з питань житлово – комунального господарства та управління об’єктами спільної власності територіальних громад району, обранці прийняли рішення про звернення до Народного депутата України Бондаря Віктора Васильовича та до Міністерства екології та природних ресурсів України щодо свавілля приватних підприємців, які займаються випалюванням деревного вугілля на теренах Деражнянського району. В якому зазначено, що вид такої діяльності призводить до погіршення екологічного стану, забруднення повітряного басейну, яке в майбутньому неминуче відобразиться на здоров’ї жителів міста і сіл. Тому, депутати звертаються з проханням в сприянні заборони такого виду діяльності або ж ініціювання розробки на законодавчому рівні  правил і норм, які будуть регламентувати цей вид робіт.

Категорія: Новини | Переглядів: 567 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz