ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 08.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2011 » Грудень » 22 » Відбулося друге пленарне засідання 10 сесії районної ради
16:33
Відбулося друге пленарне засідання 10 сесії районної ради
      22 грудня 2011 року відбулася друге пленарне засідання 10 сесія районної ради під головуванням голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни.
       На сесію були запрошені: Депутати обласної ради від району, заступники голови районної державної адміністрації, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, прокурор Деражнянського району, начальник райвідділу УМВС в Хмельницькій області, сільські, селищні, міський голови.
      На сесію районної ради були винесені наступні питання
     1. Про внесення змін до районного бюджету на 2011 рік.
     Проінформувала: Петрів Валентина Петрівна – начальник фінансового управління районної державної адміністрації. Вона звернула увагу присутніх на те, що збільшується обсяг видатків загального фонду районного бюджету за рахунок додаткової дотації з державного бюджету місцевим бюджетам на вирівнювання фінансової забезпеченості на 2011 рік відповідно до Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2011 рік» від 07.12.2011 року № 4074-VI в сумі 721500 грн.
    2. Про Комплексну програму мобілізації зусиль Деражнянської районної ради, Деражнянської РДА, Деражнянського відділення Хмельницької МДПІ по забезпеченню надходжень до бюджетів усіх рівнів на 2012 – 2015 роки.
   Проінформувала : Михайлова Тамара Дмитрівна - виконуюча обов’язки заступника начальника Деражнянського відділення Хмельницької МДПІ. «Комплексна програма мобілізації зусиль Деражнянської районної ради, Деражнянської районної державної адміністрації, Деражнянського відділення Хмельницької МДПІ по забезпеченню надходжень до бюджетів усіх рівнів на 2012-2015 роки враховує створення нових технологій податкової діяльності, які базуватимуться на використанні сучасної комп’ютерної техніки для створення бази, яка дозволить систематично і широко використовувати внутрішню і зовнішню інформацію для планування і виконання функцій щодо контролю за сплатою податків і зборів, аудиту, ефективної боротьби з ухиленнями від сплати податків і скорочення розмірів тіньової економіки»
    3. Про надання згоди відділу освіти РДА на передачу трансформаторної підстанції КТП – 250/04/, № 470 Лозівської ЗОШ І-ІІІ ступенів на баланс ПАТ «Хмельницькобленерго».
    4. Про надання згоди відділу освіти районної державної адміністрації на списання транспортних засобів Гатнянської ЗОШ І-ІІ ступенів.
    5. Про надання згоди відділу освіти районної державної адміністрації на списання транспортних засобів Зяньковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів.
   6. Про надання згоди відділу освіти районної державної адміністрації на списання основних засобів Коричинецької ЗОШ І-ІІ ступенів.
      По даних питаннях проінформиував : Халніпєсов Роман – головний економіст відділу 
 освіти районної державної адміністрації.
    7. Про надання дозволу ЦРА № 13 на отримання овердрафтового кредиту.
     Проінформувала: Ходаніцька Галина Володимирівна - завідуюча ЦРА № 13. Галина Володимирівна підкреслила необхідність надання дозволу на отримання овердрафтового кредиту, оскільки це призведе до більш ефективного та прибуткового функціонування ЦРА № 13.
   8. Про депутатський запит депутата районної ради Камінського Андрія Михайловича щодо передбачення в районному бюджеті коштів на газифікацію ФП с. Шиїнці.
    Проінформувала : Стрілецька Людмила Володимирівна – голова районної ради.
    Після успішного закінчення сесії голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна привітала усіх присутніх з наступаючими новорічними і різдвяними святами, побажала щастя, сімейного затишку, благополуччя та нових звершень в новому 2012 році, також відмітила депутатський корпус, який цілий рік злагоджено та успішного працював на благо Деражнянщини та найактивніших і найвідповідальніших депутатів, які були присутні на всіх пленарних засіданнях сесій районної ради в цьому році.
   Усіх присутніх також, святковим концертом з новорічними і різдвяними святами привітали працівники культури.
Переглядів: 735 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz