ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2013 » Червень » 21 » Відбулося пленарне засідання 18 сесії районної ради
16:14
Відбулося пленарне засідання 18 сесії районної ради
                                                                  20 червня 2013 року відбулося пленарне засідання 18 сесія районної ради під головуванням голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни та за участі голови районної державної адміністрації Плюти Вадима Олександровича , заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича. Крім цього на сесію були запрошені: Депутати обласної ради від району, заступники голови районної державної адміністрації, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, прокурор Деражнянського району, начальник райвідділу УМВС в Хмельницькій області, сільські, селищні, міський голови.
   На сесію районної ради були винесені наступні питання:
  1. Про внесення змін до Регламенту районної ради.
  2. Про депутатські запити.
  3. Про внесення змін до складу президії районної ради. 
  4. Про затвердження нової редакції Положення про Деражнянський районний трудовий архів. По даних питаннях проінформував : Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради.
  5. Звіт голови постійної комісії районної ради з питань АПК, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку та розвитку підприємництва Перейми Анатолія Анатолійовича про роботу комісії за звітний період. Проінформував : Перейма Анатолій Анатолійович – голова постійної комісії районної ради з питань АПК, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку та розвитку підприємництва, який зупинився на основних аспектах діяльності постійної комісії протягом даного скликання та на розгляді її основних питань.
   6. Звіт голови районної державної адміністрації про здійснення державною адміністрацією делегованих їм радою повноважень. Інформував : Плюта Вадим Олександрович – голова районної державної адміністрації, який коротко зупинився на виконанні делегованих повноважень та відмітив, що у звітному періоді збільшили обсяги виробництва: - ВК «Лозівський інструментальний завод», яким за звітний період вироблено 19,6 тонни продукції, або 107,7% до аналогічного періоду минулого року в натуральних показниках. Надходження до державного та місцевого бюджету становлять 174,6 тис. гривень.- ПрАТ «Деражнянський молочний завод» виробило молочної продукції в натуральних показниках на 470,3 тонни більше ніж за 2011 рік, за рахунок розширення асортименту продукції, що більш рентабельна, в діючих цінах обсяг виробництва збільшився на 6 млн. 786,9 тис. гривень.
   Надходження до державного та місцевого бюджету становили 2 млн. 241,2 тис. гривень та 1 млн. 285,9 тис. гривень відповідно.
    В агропромисловому комплексі району протягом року працювали 12 господарських товариств в тому числі 1 з іноземними інвестиціями, 36 фермерських господарств, 7 переробних підприємств. Крім того, виробництвом сільськогосподарської продукції займається 7919 особистих селянських господарств.
   За 2012 рік сільськогосподарськими товариствами Деражнянського району, згідно статистичних даних, вироблено валової продукції на суму 186,7 млн. грн., що на 33% більше порівняно з минулим роком, в тому числі відповідно.
  Впродовж 2012 року продовжувався розвиток сучасної інфраструктури та удосконалювалась організаціяторгівлі, підвищувалась якість торговельного обслуговування населення. Проте число малих підприємств станом на 1 січня 2012 року зменшилось і налічує 58 одиниць, що складає 64 % проти 2011 року.
    7. Про внесення змін до районного бюджету на 2013 рік. Проінформувала : Петрів Валентина Петрівна – начальник управління фінансів районної державної адміністрації
   8. Про внесення зміни і доповнення до пункту 12 розділу ІІ районної Програми розвитку освіти Деражнянського району Хмельницької області на 2012 - 2015 роки, затвердженої рішенням 10 сесії районної ради від 09.12.2011 року № 13-10(1)/2011.
   9. Про виконання програми «Шкільний автобус» Деражнянського району в галузі освіти до 2012 року, затвердженої рішенням 24 сесії районної ради від 28.05.2010 № 11- 24/2010.
   10. Про передачу з спільної власності територіальних громад Деражнянського району у власність територіальної громади села Коржівці електролічильника та 2 криниць. По даних питаннях прроінформувала : Жураківська Ірина Іванівна – начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації.
   11. Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності правоохоронних органів на території Деражнянського району. Проінформували : ВятровськийЮрій Анатолійович - прокурор Деражнянського району радник юстиції та Шуляренко Віктор Петрович – начальник районного відділу УМВСУ в Хмельницькій області підполковник міліції.
   12. Про районну програму розвитку сільських територій на 2013-2018 роки. Проінформувала : Григорчук Оксана Іванівна – начальник управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації.
  13. Про виконання Програми підтримки малого підприємництва в Деражнянському районі на 2011– 2012 роки, затвердженої рішенням 5 сесії районної ради від 27.01.2011 № 3-5/2010. Проінформувала : Намєснікова Анжела Олександрівна - начальник відділу економічного розвитку та торгівлі районної державної адміністрації, яка відмітила, що основними напрямами Деражнянського району у 2011 -2012 роках щодо здійснення заходів з підтримки сфери малого підприємництва були безпосередньо регуляторна діяльність у сфері господарських відносин, реформування та удосконалення дозвільної системи в сфері господарської діяльності, підвищення конкурентоспроможності малого підприємництва та підтримка місцевих товаровиробників, запровадження взаємодії органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських об’єднань, організацій підприємців та суб’єктів підприємництва з метою консолідації зусиль щодо розв’язання проблемних питань подальшого розвитку малого підприємництва та також інформаційне забезпечення суб’єктів підприємництва.
   З метою покращення розвитку малого підприємництва управління економіки райдержадміністрації розробляє нові заходи, для включення до Регіональної програми підтримки малого та середнього підприємництва Хмельницької області на 2013 – 2014 роки, що дозволить сконцентрувати зусилля районної влади, бізнесу й громадськості на створення умов для стабільного розвитку малого підприємництва та буде сприяти реалізації загальнонаціональної Програми економічних реформ на 2010-2014 роки на регіональному рівні.
   14. Про затвердження складу народних засідателів Деражнянського районного суду. Проінформувала : Черевик Вікторія Аркадіївна – керівник апарату суду.
   15. Про реорганізацію дитячої музичної школи у Деражнянську районну дитячу школу мистецтв. Проінформувала : Коширець Світлана Леонідівна – начальник відділу культури, національностей та релігій районної державної адміністрації, яка відмітила необхідність даної реорганізація для кращого забезпечення функціонуванні даного закладу і кращого охоплення дітей по різним видам мистецтва.
  16. Про затвердження Статуту Деражнянської центральної районної лікарні в новій редакції.
  17. Про передачу бланків амбулаторних карт Центру ПМСД. 
 18. Про надання згоди на передачу 0,75 ставки медреєстратора районного Центру ПМСД на Деражнянську ЦРЛ.
  19. Про надання дозволу центральній районній лікарні на встановлення черезстінного банкомату. По даних питаннях проінформував : Онуфрійчук Володимир Іванович – головний лікар Деражнянської ЦРЛ.
  20. Про зняття з контролю рішень районної ради. Проінформував : Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради, який довів до відома присутніх текст рішень, які необхідно зняти з контролю через їх виконання.
  21. Звіт про виконання плану роботи районної ради за І півріччя та про план роботи районної ради на ІІ півріччя 2013 року.
 22. Про звернення депутатів Деражнянської районної ради до Обласної державної адміністрації та Служби автомобільних доріг в Хмельницькій області
   23. Про звернення депутатів Деражнянської районної ради до Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці. З даних питань проінформував : Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради
   24. Різне. Лист Першого заступника Глави Адміністрації Президента України І.Акімової стосовно призупинення дії Закону України щодо плати за приєднання до мереж суб’єктів природних монополій від 22 червня 2012 року № 5021-VІ. Проінформував по наому листу : Веселовський Олег Ігорович - заступникголови районної ради. Про завдання та напрями діяльності благодійного фонду охорони здоров’я «Надія». Проінформувала : Рудик Тетяна Володимирівна – голова правління благодійного фонду охорони здоров’я «Надія». Про стан конкурентної політики. Загальні тенденції і проблеми. Проінформував :Лахнік Олена Миколаївна - в.о. Голови Хмельницького обласного територіального відділення антимонопольного комітету України.
    В цілому сесія районної ради пройшла дуже успішно, адже всі проекти рішень були затвердженні, розглянуто депутатські запити. Тому голова районної ради подякувала усім депутатам за плідну співпрацю. 
Категорія: Новини | Переглядів: 1076 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz