ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2014 » Березень » 21 » Відбулося пленарне засідання 26 сесії районної ради
10:04
Відбулося пленарне засідання 26 сесії районної ради
20 березня 2014 року відбулося пленарне засідання 26 сесія районної ради під головуванням голови районної ради Берегової Оксана Віталіївни та за участі заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича. Крім цього на сесію були запрошені: Депутати обласної ради від району, заступник голови районної державної адміністрації, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, прокурор Деражнянського району, начальник райвідділу УМВС в Хмельницькій області, сільські, селищні, міський голови.
   На розгляд депутатів районної ради виносили наступні питання:
1. Про прийняття присяги головою Деражнянської районної ради. Відповідно до Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» голова районної ради прийняла присягу.
2. Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування голові Деражнянської районної ради. Знову ж таки згідно Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» голові районної ради було присвоєно 7 ранг.
3. Про внесення змін до постійних комісій районної ради.
4. Про внесення змін до президії районної ради. По даних питаннях інформував Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради, який зазначив, що у зв’язку з обранням головою районної ради Берегової О.В. – вносяться зміни до складу президії районної ради та постійної комісії.
5. Про звіт голови постійної комісії районної ради з питань законності, правопорядку, регламенту, депутатської діяльності, етики, зв’язків з об’єднаннями громадян та засобами масової інформації. про роботу постійної комісії за звітний період. Інформував : Таран Валентин Іванович - голова постійної комісії районної ради з питань законності, правопорядку, регламенту, депутатської діяльності, етики, зв’язків з об’єднаннями громадян та засобами масової інформації, яки зазначив що від початку скликання проведено 20 засідань постійної комісії, під час роботи комісія розглядала такі основні питання: Про стан боротьби із самогоноварінням, про стан профілактики злочинності серед неповнолітніх, про обмеження реалізації алкогольних напоїв в нічний час на території району, про роботу по створенню громадських формувань в населених пунктах району, про стан профілактики правопорушень серед неповнолітніх учнів аграрного ліцею тощо. Також, голова комісії відмітив, що «Попереду ще майже два роки депутатської діяльності в районній раді шостого скликання. Сподіваюсь, що завдяки злагодженим діям органів влади, місцевого самоврядування, депутатського корпусу буде вирішено немало конкретних питань, які хвилюють наших виборців.»
6. Звіт про виконання районного бюджету за 2013 рік.
7. Про внесення змін до районного бюджету на 2014 рік.По даних питаннях інформувала : Петрів Валентина Петрівна – начальник управління фінансів РДА.
8. Про призначення директора спеціалізованого лісогосподарського комунального підприємства «Флора». Так на дану посаду претендувало два кандидати: Діденко М.П та Денисюк Г.І. В результаті голосування депутати районної ради підтримали кандидатуру Денисюку Г.І. на дану посаду, з яким планується укласти
 контракт на 6 місяців.

9. Пров несення змін до районної програми розвитку освіти Деражнянського району Хмельницької області на 2012 - 2015 роки
10. Про встановлення плати для батьків за харчування дітей в навчально - виховних комплексах району на 2014 рік.
11. Про встановлення режиму роботи в навчально – виховних комплексах району.
12. Про списання основних засобів навчальних закладів та установ.
13. Про реорганізацію Мазниківської ЗОШ І-ІІ ступенів у Мазниківський навчально – виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад І ступеня – дошкільний навчальний заклад» Деражнянської районної ради Хмельницької області.
14. Про погодження призначення на посаду директора Волоського НВК «Загальноосвітній 
навчальний заклад І - ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» Деражнянської районної ради Хмельницької області.

    По даному комплексу питань інформувала : Сінькевич Жанна Миколаївна – начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА, так Жанна Миколаївна наголосила на необхідності реорганізації Мазниківської ЗОШ І-ІІ ступенів у Мазниківський навчально – виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад І ступеня – дошкільний навчальний заклад» Деражнянської районної ради Хмельницької області для кращого надання освітніх послуг та збереження школи в селі Мазники. Також, була відзначено необхідність списання основних засобів по відділу освіти, молоді та спорту РДА та направлення відповідних коштів від списанні на спецрахунки шкіл району, внесення змін районної програми розвитку освіти Деражнянського району Хмельницької області на 2012 - 2015 роки. В результаті депутати підтримали дані питання та прийняли по них відповідні рішення. А от проект рішення про погодження призначення на посаду директора Волоського НВК депутати районної ради не прийняли за основу.
15. Різне.В даному питанні депутати районної ради прийняли звернення до Верхрвної ради України та Примєр-мінстра України, щодо внесення змін до Кримінального кодексу України, призупинення дії Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо плати за приєднання до мереж суб’єктів природних монополій, щодо передачі районним радам повноважень по розпорядженню земельними ділянками сільськогосподарського призначення та водного фонду за межами населених пунктів. Також, в питанні різному заступник голови районної ради зазначив на необхідності подачі декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру депутатами районної ради до 1 квітня 2014 року.
    Підсумовуючи пленарне засідання сесії районної ради слід відмітити, що воно пройшло конструктивно по всіх питаннях вдалося прийняти рішення сесії районної ради.
Категорія: Новини | Переглядів: 840 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz