ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2013 » Жовтень » 10 » Відбулося пленарне засідання дев'ятнадцятої сеcії районної ради
11:34
Відбулося пленарне засідання дев'ятнадцятої сеcії районної ради
                                                             9 жовтня 2013 року відбулося пленарне засідання 19 сесія районної ради під головуванням голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни та за участі голови районної державної адміністрації Плюти Вадима Олександровича , заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича. Крім цього на сесію були запрошені: Депутати обласної ради від району, заступники голови районної державної адміністрації, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, прокурор Деражнянського району, начальник райвідділу УМВС в Хмельницькій області, сільські, селищні, міський голови.
   Після початку сесії Людмила Володимирівна нагородила за вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток району, активну участь в громадському житті району та з нагоди 90-річчя утворення Деражнянського району, нагрудним знаком районної ради «За заслуги перед Деражнянщиною» Шагаку Володимира Олексійовича депутата Деражнянської районної ради.
  На сесію районної ради були винесені наступні питання:
  1. Про депутатські запити. Проінформував : Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради, який зупинився на депутатських запитах, які було необхідно зняти з контролю у зв’язку з виконанням.
 2. Звіт голови постійної комісії районної ради з питань екології, будівництва, житлово - комунального господарства та управління об’єктами спільної власності територіальних громад району про роботу постійної комісії за звітний період. Проінформував : Яковлєв Юрій Володимирович - голова постійноїкомісії районної ради з питань екології, будівництва, житлово - комунального господарства та управління об’єктами спільної власності територіальних громад району. Доповідач розповів про основні аспекти діяльності комісії у звітному році, так було відмічено, що за звітний період постійною комісією з питань екології, будівництва, житлово-комунального господарства та управління об’єктами спільної власності територіальних громад району було проведено 16 засідання з яких 3 позапланових та 5 спільних засідань з іншими комісіями районної ради. На засіданнях постійної комісії розглянуто більше як 300 питань, більшість з них погоджено та рекомендовано для розгляду на сесіях районної ради, у порядку контролю за виконанням рішень районної ради на засіданнях постійної комісії протягом звітного періоду розглянуто понад 20 питань про хід виконання районних Програм які стоять на контролі постійної комісії. 
  3. Про готовність закладів соціальної сфери та житлово-комунального господарства
 району до роботи в осінньо-зимовий період 2013 - 2014 років. Проінформував : Валах ОлександрМиколайович - начальник відділу з питань цивільного захисту населення, житлово – комунального господарства та будівництва районної державної адміністрації, який зазначив, що у житловому господарстві району станом на 01.10.2013 комплексно підготовлено до зими 120 будинків або 96% від запланованого, у тому числі 112 будинків комунальної власності на суму 55,4 тис.грн. та 8 будинків об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Оформлено 120 паспортів готовності житлових будинків до опалювального періоду.
Виконано ремонт 11-ти покрівель житлових будинків або 85% від запланованого, ремонти систем холодного водопостачання на 93% та електрощитових на 91%,проведено ремонти житлового фонду - засклення сходових клітин на 92% та заміну і ремонт вхідних дверей у багатоквартирних житлових будинках, що складає 90% від запланованого. В цілому об’єкти соціальної сфери і ЖКГ готові до осінньо-зимового періоду.
  4. Про Програму розвитку туризму у Деражнянському районі на 2013 – 2015 роки. Проінформувала :Намєснікова Анжела Олександрівна - начальник відділу економічного розвитку та торгівлі районної державної адміністрації. Даною програмою передбачається здійснення комплексу заходів, щодо удосконалення системи управління туристичною галуззю, створення умов для реалізації інвестиційних проектів, нарощування обсягів надання туристичних послуг за рахунок розширення в’їзного та внутрішнього туризму, підвищення якості та розширення асортименту туристичних послуг, підвищення ефективності використання рекреаційних ресурсів та об’єктів історико-культурної спадщини, поліпшеннятранспортного обслуговування, випуску якісної рекламної продукції.
  5. Про Програму створення та функціонування Центру надання адміністративних послуг в Деражнянському районі на 2013-2014 роки. Проінформував : Шишлевський Олександр Юрійович –завідувач сектору з організації діяльності центру надання адміністративних послуг, який довів до відома присутніх необхідність прийняття даної програми та зупинився на порядку її фінансування в цілому дана програма була підтримана депутатами районної ради.
   6. Про Програму зайнятості населення Деражнянського району на період до 2017 року. Проінформувала: Кравченко Тетяна Йосипівна – начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації. Метою програми є збереження діючих робочих місць, забезпечення регулювання ринку праці за допомогою правового, організаційного та економічного механізмів, що створюють умови для забезпечення зайнятості населення та соціального захисту від безробіття. 
  7. Про внесення змін до районного бюджету на 2013 рік. Проінформувала : Петрів Валентина Петрівна – начальник управління фінансів районної державної адміністрації.
  8. Про списання основних засобів Богдановецької ЗОШ І-ІІ ступенів.
  9. Про списання необоротних активів Коржовецької ЗОШ І-ІІ ступенів.
 10. Про затвердження Статуту Деражнянської дитячо – юнацької спортивної школи в новій редакції.
 11. Про внесення змін та доповнення до районної Програми розвитку освіти Деражнянського району Хмельницької області на 2012 - 2015 роки. Проінформувала : Малік Людмила Василівна - начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА, яка зупинилася на переліку основних засобів і необоротних активів, які необхідно списати та відмітила необхідність внесення змін до руху маршрутів шкільних автобусів у зв’язку з припиненням функціонуванням деяких шкіл.
 12. Про надання згоди відділу культури, національностей та релігій районної державної адміністрації на передачу автобуса «Кубань».
 13. Про надання згоди Деражнянському районному будинку культури на продовження терміну дії договору оренди з Холопиком І.В. З даних питань проінформувала : Коширець Світлана Леонідівна - начальник відділу культури, національностей та релігій РДА.
  14. Про погодження клопотання про надання спеціального дозволу на користування надрами. Проінформував : Кацал Леонід Фадейович – інженер з охорони праці Маниковецького місце провадження діяльності державного підприємства спиртової та лікеро – горілчаної промисловості «Укрспирт». Депутатами районної ради було погоджено надання даного дозволу.
  15. Про надання згоди Деражнянському районному центру первинної медико – санітарної допомоги на передачу в оренду частини нежитлового приміщення ФП села Слобідка – Шелехівська.
 16. Про надання згоди Деражнянському районному центру первинної медико – санітарної допомоги на передачу в оренду частини нежитлового приміщення Вовковинецької АЗПСМ.
 17. Про надання згоди Деражнянському районному центру первинної медико – санітарної допомоги на переведення ФП з села Чернелівці в село Клопотівці Клопотовецької сільської ради. по даних питаннях інформував :Затворніцький Михайло Григорович – головний лікар Деражнянського районного центру первинної медико – санітарної допомоги і депутати районної ради надали згоду та погодили проекти даних рішень.
 18. Про порядок управління майном спільної власності територіальних громад сіл, селищ Деражнянського району. Проінформував : Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради.
 19. Різне.1.Епідситуація в районі. Інформувала : Ткачук Наталія Євгеніївна – завідувач Деражнянським відділенням лабораторних досліджень Хмельницького обласного лабораторного центру держсанепідслужби України. Лист голови Комітету з питань соціальної політики та праці Верховної Ради України Цибенко П.С. на звернення депутатів Деражнянської районної ради щодо фінансування організації громадських робіт (18 сесія районної ради). Лист т.в.о. начальника Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області Вінського С. на звернення депутатів Деражнянської районної ради щодо стану експлуатаційного утримання доріг загального користування Деражнянського району та мосту на автодорозі Т – 23-10 (18 сесія районної ради).Лист заступника міністра Міністерства енергетики та вугільної промисловості України С.Чеха на звернення депутатів Деражнянської районної ради щодо призупинення дії Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо плати за приєднання до мереж суб’єктів природних монополій». (17 сесія районної ради). По даних листах інформував : Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради.
  Коментуючи роботу чергової сесії, голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна відмітила, що депутати працювали конструктивно, важливу роль у цьому відіграла й плідна діяльність депутатів під час роботи постійних комісій в ході підготовки до пленарного засідання.
Категорія: Новини | Переглядів: 828 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz