ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2014 » Січень » 30 » Відбулося пленарне засідання позачергової двадцять другої сесії районної ради
13:14
Відбулося пленарне засідання позачергової двадцять другої сесії районної ради
  29 січня 2014 року відбулося пленарне засідання позачергової двадцять другої сесії районної ради під головуванням голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни.
    На сесію виносилося питання про суспільно-політичну ситуацію в державі. Під час розгляду даного питання депутати районної ради детально обговорили ситуацію. яка склалась останнім часом в країні та дали оцінку подіям які відбуваються в державі, в ході обговорення даного питання було запропоновано ряд пропозицій від голів фракцій та депутатських груп, щодо внесення змін до вищезазначеного питання кожна з яких виставлялася на голосування.
     В результаті плідної, консолідованої співпраці депутатів районної ради було прийнято рішення «Про суспільно-політичну ситуацію в державі».





         ТЕКСТ РІШЕННЯ

        Про суспільно-політичну
        ситуацію в державі

    Представляючи інтереси та висловлюючи позицію територіальних громад району, враховуючи суспільно-політичну та соціально-економічну ситуацію в державі, яка склалася внаслідок дій органів влади щодо мирних мітингувальників, а також рішуче засуджуючи дії більшості працівників органів внутрішніх справ України, прокуратури, судів, які спрямовані проти Українського народу, з метою дотримання прав і свобод людини та забезпечення їх гарантій, зважаючи на вимоги багатомільйонних протестних акцій, відповідно до статей 22, 40 Конституції України, статей 2, 3, 4, 21 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статті 3 Європейської хартії місцевого самоврядування районна рада
     ВИРІШИЛА:
  1. Підтримати боротьбу Українського народу за збереження державної незалежності і суверенітету України, дотримання непорушності конституційних прав.
    2. Висловити повагу до позиції Українських Церков щодо єдності з народом.
  3. Звернутися до Президента України та центральних органів виконавчої влади, щодо зупинення застосування сили проти громадян України та розпочати діалог з метою подолання системної загальнодержавної кризи.
    4. Підтримати вимоги громадян України та Євромайданів по всій території
держави щодо:
– повернення дії норм Конституції України в редакції 2004 року та переформатування органів державної влади в поточному році;
– притягнення до кримінальної відповідальності винних у побитті мирних демонстрантів та представників засобів масової інформації;
– звільнення від переслідування усіх учасників мирних акцій протесту;
– звільнення усіх політичних в'язнів;
– підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом у 2014 році.
  5. Визнаючи необхідність посилення захисту життя та здоров'я громадян, інтересів суспільства і держави, надавати допомогу та підтримку у створенні та діяльності громадських формувань з охорони громадського порядку.
  6. Звернутися до правоохоронних та судових органів району з вимогою дотримуватись норм Конституції України та вимог законодавства України.
  7. Рішення районної ради опублікувати в засобах масової інформації району та розмістити на Інтернет-сторінці районної ради.

Голова районної ради                                                                                                                 Л.В. Стрілецька


























Категорія: Новини | Переглядів: 665 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz