ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 11.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2012 » Травень » 24 » Відбулося пленарне засідання тринадцятої сесії районної ради
15:28
Відбулося пленарне засідання тринадцятої сесії районної ради
                        23 травня 2012 року відбулося пленарне засідання тринадцятої сесії районної ради під голованям голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни та за участі голови районної державної адміністрації Шагаки Володимира Олексійовича, заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича 
      На розгляд сесії було винесено 17 питань:
    1. Про депутатські запити, проінформував: Веселовський Олег Ігорович - заступник голови районної ради, який повідомив, що запит депутата районної ради Перейми А.А., щодо покращення автобусного сполучення с.Загінці з районним центром знімається з контролю, оскільки дане село забезпечено автобусним сполученням з районним центром; також було продовжено депутатські запити Манзюка В.Б. та групи депутатів районної ради щодо ремонту доріг.
   2. Про внесення змін до районного бюджету на 2012 рік, проінформувала : Петрів Валентина Петрівна – начальник фінансового управління РДА, яка зазначила, що відбудеться збільшення обсягу видатківзагального фонду районного бюджету на 898,7 тис.грн. – субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям та обсяг видатків загального фонду районного бюджету на суму іншої субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам в сумі 256,8 тис.грн. – на догляд за інвалідом І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу.
   3. Про Програму селекції в тваринництві особистих підсобних господарств населення Деражнянського району на 2012 -2015 роки, проінформував : Довгошия Ігор Богданович – начальник управління агропромислового розвитку РДА, який зупинився на меті та основних пунктах даної програми.
   4. Про Програму соціальної підтримки громадян Деражнянського району на 2012 - 2016 роки за принципом «єдиного вікна» та «мобільного соціального офісу», проінформувала : Кравченко Тетяна Йосипівна – начальник управління праці та соціального захисту населення РДА, яка зазначила, що основною метою даної програми є посилення адресності та підвищення якості надання соціальної підтримки населенню вирішення невідкладних питань організаційно-правового та інформаційного забезпечення, матеріального обслуговування малозабезпечених громадян району, здійснення конкретних заходів, спрямованих на забезпечення права кожного громадянина на достатній життєвий рівень, надання адресної підтримки незахищеним верствам населення.
    5. Про виконання місцевої Програми «Власний дім» на 2006-2011 роки, затвердженої рішенням 23 сесії районної ради від 09.02.2006 року № 8 - 23/2006. Про виконання даної програми проінформував: Юзва Максим Олексійович - начальник відділу регіонального розвитку містобудування та архітектури РДА і було прийнято рішення про зняття даної програми з контролю.
   6. Про виконання Програми «Телефонізація населених пунктів району з недостатнім рівнем щільності телефонів на період 2008-2012 років», затвердженої рішенням 15 сесії районної ради від 27.08.2008 року № 7-15/2008. Проінформував : Артенюк Олександр Леонідович - начальник цеху електрозв’язку № 7 і дану програму також було вирішено зняти з контролю.
    7. Про стан доріг на території району, які обслуговуються Деражнянською філією «Райавтодор». Проінформували: Журко Роман Григорович – начальник Деражнянської філії  Райавтодор» та Черкаський Валерій Васильович - начальник ВДАІ з обслуговування Деражнянського району та автомобільно технічної інспекції ДАІ УМВС України, які зупинилися на основних проблемах дорожнього стану в районі та основних шляхах їх вирішення.
   8. Про надання дозволу СЛКП «Флора» на отримання кредиту у вигляді овердрафту. Депутати підтримали дане рішення та надали дозвіл на отримання кредиту.
    9. Про надання згоди відділу освіти районної державної адміністрації на списання трактора.
    10. Про надання згоди відділу освіти районної державної адміністрації на списання токарного верстата.
   11. Про передачу котла Макарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів у власність Клопотовецької територіальної громадих. По даних питання інформувала Жураківська І.І. – начальник відділу освіти РДА по даних питання  депутатами було надано відповідні дозвола.
   12. Про внесення змін до договору оренди з приватним підприємцем Пристоп»юк Е.Ю, проінформувала: Коширець Світлана Леонідівна – начальник відділу культури і туризму РДА.
  13. Про внесення змін до Статуту редакції районної газети «Вісник Деражнянщини». Проінформувала : Яковлєва Людмила Євгеніївна – редактор районної газети «Вісник Деражнянщини».
  14. Про внесення змін до пункту 8 «Положення про умови оплати праці та преміювання голови ради, заступника голови та працівників виконавчого апарату Деражнянської районної ради». Проінформував: Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради.
   15. Про надання згоди на передачу в оренду Гуршу А.В. трактора Т-40. Проінформував : Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради.
   16. Про план роботи районної ради на ІІ півріччя 2012 року. Проінформував : Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради, який звернув увагу на основі питання, які будуть розглядатися на сесіях та постійних комісіях районної ради в ІІ півріччя 2012 року.
    17. Про депутатський запит депутата районної ради Єресько О.Г., щодо гасіння торф’яників які горять на території Яськовецької сільської ради. Проінформувала: Стрілецька Людмила Володимирівна – голова районної ради.
    Пленарне засідання пройшло конструктивно і в жвавій дискусії вдалося розглянути  усі питання і прийняти по них відповідні рішення.
Категорія: Новини | Переглядів: 811 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz