ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2013 » Грудень » 23 » Відбулося пленерне засіданя 21 позачергової сесії районної ради
15:09
Відбулося пленерне засіданя 21 позачергової сесії районної ради
                                                                20 грудня 2013 року відбулося пленарне засідання 21 позачергової сесія районної ради під головуванням голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни та за участі заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича, голови районної державної адміністрації Плюти Вадима Олександровича. Крім цього на сесію були запрошені: Депутати обласної ради від району, заступники голови районної державної адміністрації, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, прокурор Деражнянського району, начальник райвідділу УМВС в Хмельницькій області, сільські, селищні, міський голови.
   Початку сесії передувала святкова частина. Голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна привітала усіх присутніх з наступаючими новорічними і різдвяними святами, зазначивши «Нехай Новий рік принесе всім нам відродження мрій та сподівань, нових сил, успіхів та здобутків. Бажаю Вам щоденної наполегливості, творчості, стійкості й, обов’язково, удачі, здоров’я Вам і Вашим рідним, радості й добробуту. Хай здійсняться у Новому році всі Ваші шляхетні бажання, найзаповітніші мрії. Хай будуть багатими на справжніх друзів і бажаних гостей Ваші домівки а в усіх нас – і на столі і до столу». Для усіх присутніх працівниками культури були підготовлені творчі номери.
  Також, в 2013 році було підготовлено і випущено довідково – біографічне видання «Деражнянський край крізь призму людських доль» за сприяння голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни. Тому усім депутам районної ради було урочисто вручено дану книгу.
  Після урочистої частини було безпосередньо перейдено до пленарного засідання сесії районної ради. Так на розгляд депутатів районної ради виносили наступні питання:
  1. Про внесення змін до районного бюджету на 2013 рік. Інформувала : Петрів Валентина Петрівна – начальник управління фінансів РДА.
  2. Про розроблення схеми планування території Деражнянського району Хмельницької області. Інформував : Юзва Максим Олексійович – начальник відділу містобудування та архітектури РДА.
   По даних проектах вдалося прийняти відповідні рішення, Людмила Володимирівна подякувала депутатському корпусу за плідну співпрацю та роботу у 2013 році.
Категорія: Новини | Переглядів: 867 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz