ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2014 » Жовтень » 22 » Відбулося плнерне засідання 29 сесії районної ради
12:46
Відбулося плнерне засідання 29 сесії районної ради

     21 жовтня 2014 року відбулося пленарне засідання  29 сесія районної ради під головуванням голови районної ради Берегової Оксана Віталіївни та за участі заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича, голови районної державної адміністрації Перейми Анатолія Анатолійовича. Крім цього на сесію були запрошені: Депутати обласної ради від району, заступник голови районної державної адміністрації, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, прокурор Деражнянського району, начальник райвідділу УМВС в Хмельницькій області, сільські, селищні, міський голови.
На розгляд депутатів районної ради виносили наступні питання:

  • Про виконання Програми соціально – економічного розвитку Деражнянського району за І півріччя 2014 року, затвердженої рішенням 27 сесії районної ради від 07.05.2014 року   № 5-27/2014.   З даного питання інформував : Перейма Анатолій Анатолійович – голова районної державної адміністрації. Який довів до  відома присутніх основні показники виконання даної програми.
  • Про  підготовку закладів соціальної сфери та  житлово - комунального  господарства району до роботи в осінньо - зимовий період 2014 - 2015 років. Інформував : Дащенко  Вадим Віталійович – перший заступник голови районної державної адміністрації.
  • Про внесення змін до районного бюджету на 2014 рік. Інформувала : Новощинська Лариса Анатоліївна – заступник начальника – начальник відділу доходів управління фінансів районної державної адміністрації, який розповіла про розподіл додаткових коштів, які надійшли у вигляді субвенцій з обласного бюджету.
  • Про  надання згоди відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації на пролонгування договору  оренди  з Радовецькою сільською радою.
  • Про надання згоди відділу  освіти,  молоді та спорту районної державної адміністрації  на передачу тракторного причіпа 2 ПТС – 4 та трактора ДТ – 75 на баланс Маниковецької  сільської ради.
  • Про надання згоди відділу  освіти,  молоді та спорту районної державної адміністрації  на списання основних засобів бувшої Мазниківської ЗОШ І-ІІ ступенів. З даних питань інформувала : Сінькевич Жанна Миколаївна  - начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації,  дані питання стосувалися списання та передачі основних засобів, що перебувають на балансі відділу  освіти,  молоді та спорту районної державної адміністрації
  • Про внесення змін і доповнень  до Районної програми розвитку   освіти Деражнянського району  Хмельницької області  на  2012 - 2015 роки. Дане питання також озвучила Сінькевич Ж.М., які розповіла про основні зміни руху шкільних автобусів загальноосвітніх шкіл району. 
  • Про  надання згоди Центру дозвілля та кіно на пролонгування договору оренди  з приватним підприємцем Горбаченко Л.О. Інформувала : Коширець Світлана Леонідівна – начальник відділу культури, національностей та релігій РДА, яка наголосила на необхідності пролонгування договору оренди  та зазначила що відповідно до нової пролонгації Горбаченко Л.О. буде платити 50  грн. за 1 кв.м.
  • Про надання згоди Деражнянській центральній районній лікарні на реконструкцію системи опалення.
  • Про надання згоди відділу культури, національностей та релігій РДА   на реконструкцію системи опалення Деражнянської районної дитячої школи мистецтв. З даних питань інформував:  Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради,  який зазначив, що  з обласного бюджету було виділено кошти на реконструкцію систем опалення Деражнянської районної дитячої школи мистецтва та  Деражнянської центральної районної лікарні і для використання даної субвенції необхідні погодження сесії.
  • Про  надання згоди адміністрації Деражнянської ЦРЛ на пролонгування договору оренди з центральною районною аптекою № 13. Інформував :  Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради, депутати надали відповідний дозвіл.
  • Про призначення  директора спеціалізованого лісогосподарського  комунального підприємства «Флора». По даному питанню   Веселовський Олег Ігорович –  зазначив що  Денисюк Г.І. виконав усі необхідні умови попереднього  з ним контракту, а саме, щодо виходу  підприємства на рентабельність  у 21 %.  Тому, депутати підтримала знову дану кандидатуру на директора СЛКП «Флора»
  • Про  надання дозволу СЛКП «Флора»  на отримання кредиту у вигляді овердрафту. З даного питання інформував Веселовський О.І.
  • Про призначення  директора Комунального закладу Деражнянського центру дозвілля та кіно. За результатами розгляду даного питання директором даного закладу було призначено Беднарську Тетяну Василівну.
  • Про передачу об’єкта спільної власності територіальних громад Деражнянського району (гуртожитку).
  • Про окремі питання управління  майном спільної власності територіальних  громад сіл, селищ, міста району. З даного питання інформував:  Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради, який повідомив що даним рішення затверджується положення про порядок відчуження та списання майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міста, району, положення про порядок надання дозволу на заставу майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міста району, положення про оренду індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міста району, положення про порядок та умови проведення конкурсів на право укладання договорів оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста районну.
  • Про затвердження Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів та організацій що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міста Деражнянського району
  • Про обмеження перебування дітей без супроводу батьків  та осіб, що їх  замінюють, у закладах дозвілля, громадського харчування, розважальних закладах, на вулицях та інших громадських місцях сіл, селищ,  міста Деражнянського району. Дане рішення було прийняте депутатами у зв’язку з підвищенням рівня злочинності серед неповнолітніх.
  • Про звернення депутатів Деражнянської районної ради. Інформувала:  Берегова Оксана Віталіївна  – голова районної ради, яка зазначила, що у зв’язку з  прийняттям наказу № 174 від 25.09.2014 року голови правління ПАТ ДАК «Автомобільні дороги України» «Про припинення (реорганізацію) філій ДП «Хмельницький облавтодор ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України передбачено ліквідація філії «Деражнянський райавтодор», тому необхідно прийняте звернення щодо збереження райавтодору в районі. Дане звернення адресована примє’р-міністру України та службі автомобільних доріг України
  • Про  зняття з контролю рішень  районної ради. Інформував :  Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради

  • Отже, пленарне засідання сесії районної ради пройшло конструктивно, депутати вдалося розглянути усі важливі питання та прийняти по них відповідні рішення.
Категорія: Новини | Переглядів: 778 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz