ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 08.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2014 » Вересень » 10 » Відбулося спільне засідання постійних комісій
17:49
Відбулося спільне засідання постійних комісій

10 вересня 2014 року відбулося  спільне засідання постійних  комісії районної ради з питань законності, правопорядку, регламенту, депутатської діяльності, етики, зв’язків з об’єднаннями громадян та засобами масової інформації та з питань  охорони здоров’я, освіти, культури, у справах молоді, фізкультури, спорту за участю голови районної ради Берегової Оксани Віталіївни, заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича, голів сільських , селищних, міської рад.
На дане засідання виносилися наступні питання:
Про хід виконання районної Програми здійснення профілактики  алкоголізму, тютюнопаління, наркоманії інших  негативних проявів в молодіжному  середовищі Деражнянщини на 2012 - 2015 роки, затвердженої рішенням 10 сесії районної ради від 9 грудня 2011 року № 11-10(1)/2011 та про стан профілактики злочинності серед неповнолітніх та про здійснення профілактики алкоголізму, тютюнопаління та наркоманії в молодіжному середовищі. По даному питанні інформували начальник Деражнянського РВ УМВС Шуляренко В.П., який ознайомив присутніх із загальною криміногенною ситуацією в районі. Старший  оперуповноважений  кримінальної міліції  у справах дітей РВ УМВСУ Кондратюк Д.А. проаналізував ситуацію, щодо скоєння злочинів неповнолітніми особами, відмітив що в цьому році зменшилася кількість правопорушень серед неповнолітніх; директор Деражнянського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Березюк Г.А. зазначила про необхідність проведення роз’яснювальної роботи в даній сфері  в сім’ях , які стоять на обліку в центрі та відмітила, що центром разом із співробітниками міліції цього року було проведено 19 "рейдів" по вокзалах та нічних закладах району, для вивчення ситуації, щодо перебування неповнолітніх після 10 години без  супроводу батьків, продажу алкоголю та розпивання алкоголю неповнолітніми в таких закладах. В результаті  "рейдів" було зафіксовано ряд порушень чинного законодавства в даній сфері, по яких було складено відповідні адміністративні протоколи; спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Зємлякова Ю.В. довела до відома присутніх, що в кожній школі районі затверджено графік проведення культурно-масових заходів, вечорів, також було відмічено, що до даних заходів максимально залучаються діти з не благополучних сімей.
Про незаконний вилов риби та незаконну вирубку лісу на території району. По даному питанню інформував начальник Деражнянського РВ УМВС Шуляренко В.П., який зазначив, що міліція оперативно реагує на дані правопорушення, та передає дані  справи у відповідні органи до відання яких відноситься  розгляд таких справ.
По результатах засідання постійної комісії було запропонувати прийняти висновок, яким рекомендувати сільським, селищним, міській раді прийняти рішення, які б забороняли продаж алкоголю після 22.00, забезпечити дотримання графіку роботи розважальних закладів  на територій сільських селищних, міських рад, обмежити перебування неповнолітніх в таких закладах та здійснювати громадський контроль за продажем алкогольних напоїв неповнолітнім, розпивання алкоголю неповнолітніми. Всі ці дії проводити разом із працівниками міліції, депутатами, соціальними службами.

Категорія: Новини | Переглядів: 629 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz