ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2012 » Листопад » 29 » Відбулося засідання консультативно-координаційної ради
15:08
Відбулося засідання консультативно-координаційної ради
   29 листопада 2012 відбулася засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування з сільськими, селищними та міським головами під керівництвом голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни та за участі голови районної державної адміністрації Шагаки Володимира Олексійовича, заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича.
   На нараді розглядалися наступні питання:
   1. Про участь територіальних громад в реалізації проектів та програм розвитку місцевого самоврядування в рамках Всеукраїнського конкурсу та програм розвитку місцевого самоврядування. Проінформував : Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради, який запропонував сільським, селищним та міській радам взяти участь в даних конкурсах, розробити відповідні проекти для того щоб була можливість залучення грандових коштів відповідних фондів для розвитку місцевих територій.
  2. Про фінансування дошкільної освіти сільськими та селищними радами. Проінформувала : Тимофієва Ольга Володимирівна – методист відділу освіти РДА, яка довела до усіх присутніх детальній аналіз по кожній сільській та селищних радах, щодо фінансування ними дошкільної освіти, тобто їхні витрати на утримання дошкільних закладів: харчування дітей, забезпечення утримання персоналу. Також, відмітила що потрібно збільшувати охоплення дошкільною освітою дітей району, збільшувати витрати на харчування та покращувати умови перебування дітей в даних установах. Також, було підняте питання щодо високої наповненості дошкільних закладів міста Деражні та необхідності відкриття додаткових дитячих груп у зв’язку з такою ситуацією. По даному питанню голова районної ради Стрілецька Л.юВ. зауважила що вже з 2013 року потрібно радикально покращити фінансування дошкільної освіти сільськими та селищними радами.
   3. Про стан доріг на території району та укладання договорів з сільськими, селищними радами на розчистку доріг в зимовий період. Проінформував : Журко Роман Григорович - начальник Деражнянської філії «Райавтодор», який доповів про стан техніки напередодні зимового періоду, забезпечення посипочними матеріалами та розповів про основні аспекти укладання договорів з сільськими, селищними радами на розчистку доріг в зимовий період, які потрібно буде укладати уже безпосередньо при початку зими та випаді снігу.
   4. Аналіз виконання рішень засідання консультативно - координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Деражнянської районної ради від 5 вересня 2012 року. Проінформувала : Шарапова Любов Борисівна – начальник організаційного відділу районної ради, яка відмітила, що дисципліна по виконанню даних рішень покращилися, майже всі рішення було вчасно виконано і по виконанні даних рішень проінформовано районну раду.
   5. Розгляд листів :Деражнянського районного управління юстиції щодо реалізації частини 3 статті 12 Закону України «Про державну реєстрацію актів цивільного стану». Проінформувала : Шарапова Любов Борисівна – начальник організаційного відділу районної ради.
   6. Про підписку на районну газету «Вісник Деражнянщини», обласну - «Подільські вісті», державні - «Урядовий кур’єр», «Голос України», журнал «Практичне законодавство для сільської ради». Проаналізувала голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна, яка відмітила про покращення даних видань, зокрема районної газету «Вісник Деражнянщини» де вже застосовується кольоровий друк, газета є цікавою та інформаційно наповненої по всіх питаннях життя району.
  В цілому засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування з сільськими, селищними та міським головами пройшло успішно вдалося розглянути всі питання та головою районної ради Стрілецькою Людмилою Володимирівною було роздано ряд доручень, які необхідно виконати найближчим часом.
Категорія: Новини | Переглядів: 690 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz