ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2012 » Червень » 12 » Відбулося засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування
16:49
Відбулося засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування
                                                                  12 червня відбулося засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Деражнянської районної ради під головування голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни та за участі заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича , сільських, селищних та міського голів.
       На засідання консультативно-координаційної ради виносилася наступні питання:
   1. Про виконання рішень засідань консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради від 13 березня 2012 рік, проінформувала: Шарапова Любов Борисівна – начальник організаційного відділу виконавчого апарату районної ради, яка зосередила увагу присутніх на виконанні окремих рішень попередньої координаційної ради.
     2. Про створення місцевих фондів охорони навколишнього природного середовища та затвердження Положення про місцеві фонди охорони навколишнього природного середовища, проінформував: Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради. По даному питанню було прийняторішення згідно якого, сільським, селищним та міському голові було порекомендовано, створити місцеві фонди охорони навколишнього природного середовища та затвердити Положення про місцеві фонди охорони навколишнього природного середовища, про що проінформувати районну раду до 12 серпня 2012 року та передбачити в бюджетах сільських, селищних, міської рад кошти на усунення недоліків, виявлених під час перевірок установ культури району органами державного пожежного нагляду, про що проінформувати районну раду в ІІІ кварталі 2012 року та проконтролювати усунення цих недоліків.
     3. Про заходи пожежної безпеки у закладах культури району, проінформувала: Коширець Світлана Леонідівна – начальник відділу культури і туризму РДА, яка підкреслила необхідність забезпечення закладів культури по сільським і селищним радам засобами протипожежного захисту.
    4. Про оплату праці працівників культури району, проінформувала : Коширець Світлана Леонідівна – начальник відділу культури і туризму РДА та Петрів Валентина Петрівна – начальник фінансовогоуправління РДА. Виступаючими ще раз було наголошено на необхідності переведення працівників культури району на повні ставки згідно чинного законодавства України.
     5. Ознайомлення з листами :
     - Хмельницької обласної ради щодо передплати журналу Верховної Ради України «Віче»;
     - Лист ТОВ «Смарт Ай Ті», ТОВ «Парус – Захід» щодо придбання комп’ютерної програми «Розумне слово» (призначену для автоматизованої роботи секретаря, діловода та землевпорядника) 
     - Лист Міжнародної Громадської організації «Врятуймо дітей Європи» (чорнобильців).
     Проінформувала : Шарапова Л.Б. – начальник організаційного відділу районної ради
   Засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядуванняпри голові Деражнянської районної ради пройшло конструктивно всі питання були обговоренні та прийняті відповідні рішення.
Категорія: Новини | Переглядів: 776 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz