ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2013 » Березень » 14 » Відбулося засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування
18:02
Відбулося засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування
    13 березня 2013 відбулося засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування з сільськими, селищними та міським головами під керівництвом голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни та за участі, заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича.
    На нараді розглядалися наступні питання:
   1. Про укладання угоди пожертви коштів між сільськими радами та сільськогосподарськими товаровиробниками. Проінформував : Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради.
     2. Щодо потреби актуалізації містобудівної документації населених пунктів району. Проінформував : Юзва Максим Олексійович – начальник відділу регіонального розвитку містобудування та архітектури.
    3. Про виконання вимог статті 29 Закону України «Про Національний архівний фонд та архівні установи». Проінформував : Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради.
     4. Про облаштування кімнат для зберігання наркотичних засобів в лікувально- профілактичних закладах району та про роботу пересувного флюорографа на території Деражнянського району в березні – квітні 2013 року. Проінформував : Затворницький Михайло Григорович – головний лікар центру ПМСД.
     5. Про комплекс заходів по організації та проведенню благоустрою населених пунктів. Проінформувала: Стрілецька Людмила Володимирівна - голова районної ради
   6. Про порядок заповнення та подання декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2012 рік. Проінформував : Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради.
   7. Аналіз виконання рішень засідання консультативно - координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Деражнянської районної ради від 29 листопада 2012 року. Проінформувала : Шарапова Любов Борисівна – начальник організаційного відділу районної ради.
  8. Розгляд листів :
- начальника відділу освіти, молоді та спорту РДА Жураківської І.І. щодо подання протоколів загальних зборів громадян про закриття навчальних закладів;
- начальника Деражнянського районного виробничого відділу Воробля В.А. щодо 
надання допомоги у виготовленні документації із нормативно грошової оцінки
населених пунктів району.
   За результатами консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування було прийнято проект рішення з такими основними пунктами: 
   1. Рекомендувати сільським, селищним, міським радам на протязі березня 2013 року прийняти сесіями відповідних рад рішення щодо можливості подальшого використання наявної містобудівної документації (генеральних планів населених пунктів) про що проінформувати районну раду до 1 квітня 2013 року.
  2. Рекомендувати сільським, селищним радам в лікувально – профілактичних закладах яких відповідно до 
 встановлених норм необладнані кімнати для зберігання наркотичних засобів до 26 квітня провести відповідні роботи для облаштування даних кімнат сейфом, металевими ґратами на вікнах та дверима з металевою оббивкою та штабою.

  3. Рекомендувати головам сіл, селищ, міста в березні - квітні місяці 2013 року здійснити комплекс заходів по організації та проведенню благоустрою населених пунктів. Вжити заходів щодо проведення систематичної роботи по благоустрою установ і організацій на закріплених за ними територіях, звернути 
 увагу на впорядкування сміттєзвалищ, покращення естетичного вигляду пам’ятників, парків, площ, вулиць тощо про хід виконання даного пункту цього рішення проінформувати районну раду до 26 квітня 2013 року.
   В цілому засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування з сільськими, селищними та міським головами пройшло успішно вдалося розглянути всі питання та прийнято по них рішення.
Категорія: Новини | Переглядів: 763 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz