ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2013 » Жовтень » 23 » Відбулося засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування
17:22
Відбулося засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування
23 жовтня 2013 року відбулося засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядуванняз сільськими, селищними та міським головами під керівництвом голови районної ради Стрілецької Людмили.
   На нараді розглядалися наступні питання:
  1. Про виконання дохідної частини бюджетів сільських, селищних, міської рад по підсумках роботи за 9 місяців 2013 року та не використані резерви по наповненню дохідної частини бюджету. Проінформувала : Петрів Валентина Петрівна – начальник управління фінансів РДА, яка зупинилася на таких основних показниках, так ступінь виконання бюджету сільськими, селищними, міською радами склав 126,4 %, найбільшу частку доходах бюджетів рад займає податок на доходи фізичних осіб, плата за землю, також бюджетами рад було виконано на 146 % планові показники.
  2. Про оформлення права власності на нерухоме майно. Проінформував : Івахов Андрій Васильович – начальник реєстраційної служби Деражнянського районного управління юстиції, який відмітив, що з 01.01.2013 року при управлінні юстиції відкрито реєстраційні служби, які створені з метою ведення єдиного реєстру речових прав на нерухоме майно. Тобто усі суб’єкти нерухомого майна, а також інші речові права на нерухоме майно ведуться у єдиному державному реєстрі. Також, доповідач зупинився на основних документах, що подаються для проведення державної реєстрації прав на новозбудоване або реконструйоване нерухоме майно.
 3. Про організацію співпраці органів місцевого самоврядування з районним центром зайнятості. Проінформував : Войтюк Олександр Григорович – директор районного центру зайнятості.
  4. Про кадрову роботу в органах місцевого самоврядування. Проінформував: Охоцький Володимир Казимирович – начальник загального відділу виконавчого апарату районної ради, який розповів про основні аспекти кадрової роботи в органах місцевого самоврядування, а саме проведення атестації, щорічне оцінювання працівників, ведення особових справ, ведення і заповнення трудових книжок, про порядок ведення діловодства та організація роботи по зверненнях громадян.
  5. Про участь у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування. Проінформувала : Чернякова Тетяна Владиславівна – помічник голови районної ради, яка відмітила, що метою даного конкурсу є надання органам місцевого самоврядування державної фінансової підтримки для впровадження інноваційних ідей регіонального розвитку, активізація співпраці органів місцевого самоврядування, органів виконавчої влади, громадських організацій та бізнес структур задля вирішенняактуальних проблем розвитку територіальних громад. Прийом проектних пропозицій для участі у Конкурсі у 2014 році буде проводитись до 31 січня 2014 року.
  6. Про виконання рішення Консультативна - координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради від 23 травня 2013 року. Проінформувала : Шарапова Любов Борисівна – начальник організаційного відділу виконавчого апарату районної ради.РДА.
 Засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядуванняз сільськими, селищними та міським головами пройшло успішно вдалося розглянути всі питання, голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна подякувала усім присутнім за плідну співпрацю в процесі проведення наради.



Категорія: Новини | Переглядів: 595 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz