ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2014 » Вересень » 12 » Відбулося засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування
13:37
Відбулося засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування

11 вересня 2014 року відбулося засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Деражнянської районної ради. Дане засідання було проведено під головуванням голови районної ради Берегової Оксани Віталіївни та за участі заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича,  голів сільських, селищних та міської ради.
На засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування виносилися наступні питання:
Про підготовку очистки доріг в зимовий період. Інформував: Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради,  який наголосив на необхідності домовленості голів сіл, селищ з керівникам агрофрмувань, щодо очистки доріг в зимовий період, а також створення  запасів паливно-матеріальних запасів  необхідних для заправки техніки. Також, Олег Ігорович звернувся з прохання до керівників агроформувань допомогти з даного питання відповідним територіальним громадам.
Про виконання завдань засідання координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради від 21 травня 2014 року по питанню  «Про якість питної  води в населених пунктах району». Перед заслуховуванням даного питання голова районної ради Берегово О.В. зазначила, що питання якості води надзвичайно важливе, можна сказати  - стратегічне, адже це здоров’я всіх: починаючи від дітей і закінчуючи старими людьми. Тому керівники місцевих рад повинні взяти собі на контроль питання якості води і не зважаючи ні на що, ні на які кризи, ні на яке безгрошів’я, систематично, як цього вимагає санстанція, проводити обстеження криниць, визначаючи якість води, перевіряти і хлорувати криниці. З даного питання інформували головний інженер комунального підприємства «Деражнянський міськводоканал»; Стащук Володимир Анатолійович – Божиковецький сільський голова, який відмітив складну ситуацію з криницями громадського користування на території сільської ради, зокрема з фактично неможливістю їх взяття на баланс та їхньою очисткою; Колесник Надія Василівна – в.о. Лозівського селищного  голови та Загурська Лариса Леонтіївна – секретар Вовковинецької селищної ради проінформували присутніх про стан справ з питною водою та комунальними підприємствами, які обслуговують населення по «доставці» води;Ткачук Наталія Євгеніївна –  завідуюча Деражнянським відділенням лабораторних досліджень, відмітила  необхідність частіше проводити керівниками територіальних громад, аналіз води, підкреслила необхідність також, перевірку овочів на вміст нітратів особливо в дошкільних навчальних закладах району.
Про надання послуг по спадкових правах населення. Інформувала:Янцаловська Віталіна Олександрівна – державний нотаріус, яка ознайомила присутніх із основним змінами до чинного законодавства в даній сфері.
Про впровадження державного реєстру актів цивільного стану в органах місцевого самоврядування району. Інформувала :  Сідлецька Оксана Володимирівна – начальник управління юстиції, яка підкреслила необхідність підключення всіх сільських, селищних рад до мережі інтернет та забезпечення відповідною комп’ютерною технікою, щоб дало змогу ефективно здійснювати реєстрацію актів цивільного стану.
Про підготовку фельдшерських та фельдшерсько-акушерських пунктів  до роботи в осінньо-зимовий період. Інформує : Затворницький М.Г.  – головний лікар центру первинної медико – санітарної допомоги, який відмітив що до відповідних закладів завозиться тверде паливо, по інших опалювати планується природним газом. Також, подякував головам сіл за співпрацю у забезпеченні ФАП  дровами для опалення.
В цілому засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування з сільськими, селищними та міським головами пройшло успішно вдалося розглянути всі питання.  Тому за результати даної ради було прийнято рішення: «рекомендувати головам сіл, селищ, міста в місячний термін проінформувати району раду:  про план  заходів щодо розчистки доріг в зимовий період ;
про отримання електронних сертифікатів  (ключів) для реєстрації актів цивільного стану в електронному вигляді;
про проведення заходів щодо хлорації криниць громадського користування для покращення якості води в населених пунктах району.

Категорія: Новини | Переглядів: 625 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz