ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2012 » Березень » 14 » Відбулося засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Деражнянської районної ради
15:50
Відбулося засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Деражнянської районної ради
                                                                    13 березня відбулося засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Деражнянської районної ради під головування голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни та за участі заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича , сільських, селищних та міського голів.
      На засідання консультативно-координаційної ради виносилася наступні питання:
     1. Про виконання рішень засідань консультативно-координаційної  ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради за 2011 рік.
Проінформувала : Шарапова Любов Борисівна – начальник організаційного відділу виконавчого апарату районної ради, яка зосередила увагу присутніх на виконанні таких рішень за 2011 рік, як підключення до глобальної мережі інтернет сільських, селищних рад та оперативності подання інформації до районної ради сільськими, селищними та міською радою.
       2. Про порядок заповнення декларацій.
       3. Попередження про обмеження діяльності працівників органів місцевого самоврядування.
Проінформував : Охоцький Володимир Казимирович – начальник загального відділу виконавчого апарату районної ради, який відмітив що цього року потрібно буде подавати дві декларації, так декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру подається за місцем роботи до 1 квітня 2012 року, а податкова декларація про майновий стан і доходи подається в районне відділення Хмельницької МДПІ до 1 травня 2012 року. Також, звернув увагу на основні обмеження щодо прийняття та проходження служби в органах місцевого самоврядування, які передбачені новим Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції.
      4. Про дотримання вимог Закону України «Про охорону культурної спадщини».
Проінформували : Кохановський Олександр Борисович - директор районного історичного музею;Юрчук Юрій Володимирович – молодший науковий співробітник сектору охорони, пам’яток історії та культури; Петраш Ігор Володимирович – перший науковий співробітник сектору охорони пам’яток археології.
Доповідачі підкреслили необхідність паспортизації і обліку пам’яток об’єктів археології та архітектури. 
   5. Про Цільову програму забезпечення пожежної безпеки житлового сектору та об’єктів усіх форм власності на територіях міської, селищних та сільських рад, розвитку інфраструктури підрозділів місцевої пожежних команд на 2012-2015 роки.
Проінформував : Стасюк Богдан Олександрович – начальник Деражнянського районного сектору управління Держтехногенбезпеки у Хмельницькій області.
  6. Про Положення про районний конкурс серед сільських, селищних рад «Кращий сільський, селищний населений пункт».
Проінформував : Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради, який зупинився на основних пунктах положення про районний конкурс серед сільських, селищних рад «Кращий сільський, селищний населений пункт» та винагороді переможців в даному конкурсі.
   7. Про план роботи Консультативно-координаційної раду з питань місцевого самоврядування при голові Деражнянської районної ради на 2012 рік.
Проінформував : Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради, який розповів присутнім основні аспекти роботи консультативно-координаційної ради на 2012 рік.
     Консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Деражнянської
районної ради пройшла конструктивно і в жвавій дискусії.
Категорія: Новини | Переглядів: 1059 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz