ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2012 » Вересень » 6 » Відбулося засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування
10:26
Відбулося засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування
    5 вересня відбулася засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування з сільськими, селищними та міським головами під керівництвом голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни .
    На нараді розглядалися наступні питання:
  1. Про підготовку закладів соціальної сфери до роботи до осінньо-зимового період. Проінформували:Ярмолюк К.Д. – заступник головного лікаря району, який проаналізував готовність фельдшерсько-акушерський пунктів району до опалювального сезону, звернув увагу на забезпеченості ФАП району паливом. Коширець С.Л. – начальник відділу культури і туризму РДА звернула увагу присутніх на забезпеченні паливом будинків культури району. Жураківська І.І. – начальник відділу освіти РДА, зосередила увагу присутніх на підготовці шкіл району до опалювального сезону та звернула увагу на основні проблеми освіти району, які потрібно найближчим часом вирішити.
   2. Аналіз співпраці сільських рад з центром зайнятості з питань організації благоустрою населених пунктів району. З даного питання проінформував: Войтюк Олександр Григорович – директор районного центру зайнятості, який детально проаналізував по кожній сільські раді ступінь задіяння громадян, які перебувають на обліку в центрі зайнятості  роботах по благоустрою несених пунктів.
  3. Про виконання дохідної частини бюджету сільськими, селищними, міською радами та про використання коштів субвенції державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво, реконструкцію ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах, проінформувала: Петрів Валентина Петрівна – начальник фінансового управління РДА, яка по кожній сільській раді провела аналіз щодо обсягів використання коштів та наявних коштів які є у вільних лишках в сільській раді та ступінь використання субвенції державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво, реконструкцію ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах
  4. Про благоустрій населених пунктів району та проблемні питання з водопостачання в населених пунктах району. Проінформував : Мороз Михайло Михайлович – завідуючий санітарно - гігієнічним відділом Деражнянської районної санітарно - епідеміологічної станції. Про розчистку придорожніх смуг, проінформував: Журко Роман Григорович – Начальник Деражнянської філії райавтодор.
  5. Про роздрібну торгівлю лікарськими препаратами в сільських населених пунктах району, проінформувала : Ходаніцька Галина Володимирівна – завідуюча центральною районною аптекою № 13.
   6. Про підведення підсумків районного конкурсу серед сільських, селищних рад «Кращий сільський, селищний населений пункт». Проінформувала : Стрілецька Людмила Володимирівна – голова районної ради, яка звернула увагу присутніх що найближчим часом по всіх сільських, селищних радах виїде спеціальна комісія, яка оцінить роботу кожної сільської, селищної ради та визначить кращих вже на найближчій сесії районної ради.
   7. Про завдання органів місцевого самоврядування з питань підготовки та проведення виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року згідно Закону України «Про вибори народних депутатів України». Проінформувала: Стрілецька Людмила Володимирівна – голова районної ради
   8. Розгляд листів :
- Лист начальника управління юстиції Продан Н.В.щодо внесення змін до частини 1 статті 1277 Цивільного Кодексу України «Відумерлість спадщини».
- Лист Державної Реєстраційної служби України від 06.08.2012 року щодо виконання Закону України «Про державну реєстрацію актів цивільного стану» та створення матеріально – технічної бази в місцевих радах.
- Лист Державної інспекції сільського господарства України від 27.08.2012 року щодо видачі спеціальних дозволів на зняття та перенесення грунтового покриву земельних ділянок.
- Спільний лист ОДА та ОР від 27.08.2012 року щодо дотримання вимог пожежної безпеки на об’єктах з масовим перебуванням людей це в районних, селищних та сільських будинках культури, клубах тощо.
          Проінформувала: Шарапова Любов Борисівна – начальник організаційного відділу районної ради.
    В цілому засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування з сільськими, селищними та міським головами пройшло успішно вдалося розглянути всі питання та головою районної ради було роздано ряд доручень, які необхідно виконати найближчим часом.
Категорія: Новини | Переглядів: 715 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz