ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2013 » Травень » 23 » Відбулося засідання координаційної ради
17:46
Відбулося засідання координаційної ради
   23 травня 2013 відбулося засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування з сільськими, селищними та міським головами під керівництвом голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни та за участі голови районної державної адміністрації Плюти Вадима Олександровича, заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича.
       На нараді розглядалися наступні питання:
   1. Про виконання дохідної частини бюджетів сільських, селищних, міської рад по підсумках роботи за 4 місяці 2013 року.
   2. Про стан використання коштів вільних залишків сільськими, селищними, міською радами та про затвердження сільськими, селищними радами коштів на фінансування об’єктів спільного користування. По даних питаннях проінформувала: Петрів Валентина Петрівна – начальник управління фінансів РДА.РДА. Яка відмітила що надходження до районного бюджету станом на 01.05.2013 року становили 2 млн. 249 тис. грн.., за цей період надійшов податок на доходи фізичних осіб на суму 1 млн. 269 тис. грн., що становить 97% виконання, надходження фіксованого сільськогосподарського податку склало по районі 278,9%.
   3. Про подання статистичної звітності по населенню по посівних площах сільськогосподарських культур під урожай 2013 року, використання земель водного та земельного фондів. Проінформував Король Василь Афонович – перший заступник голови РДА
  4. Про правове регулювання та нововведення в законодавстві щодо регулювання земельних відносин України. Проінформував: Атаманюк Роман Анатолійович – в.о. начальника відділу держземагенства в Деражнянському районі, завідувач сектору охорони та ринку земель, який зупинився на основних змінах, які стосуються земельного законодавства, розмежувань земель комунальної та державної власності.
   5. Про реформу місцевого самоврядування. Проінформував : Веселовський О.І. – заступник голови районної ради, який звернув увагу присутніх на те що дана реформа уже назріла і буде стосуватися укрупнення сільських рад та зміни кола повноваження органів місцевого самоврядування.
  6. Про виконання нових соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича «Діти майбутнє України» пункту «Кожній дитині всебічний розвиток» щодо модернізації дитячих спортивних майданчиків. Проінформувала : Жураківська Ірина Іванівна - начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА.
   7. Про протипожежний стан закладів соціальної сфери району. Проінформував: Кирилюк Олег Андрійович – начальник служби цивільного захисту в Деражнянському районі.
    8. Про підписку на районну газету «Вісник Деражнянщини». Проінформували: Яковлєва Людмила Євгенівна - редактор районної газети «Вісник Деражнянщини» та Цвірінькал Інна Іванівна – начальник цеху обслуговування споживачів № 6. Було відмічено, що показник підписки районної газети поступовопо районні зростає про те є ще резерви для подальшого збільшення підписки районної газети.  
  9. Про виконання рішення засідання Консультативно – координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради за 13 березня 2013 року. Проінформувала : Шарапова Любов Борисівна – начальник організаційного відділу виконавчого апарату районної ради  
   10. Розгляд листів :- Лист голови обласної ради М. Дерикота щодо впорядкування та приведення у відповідність згідно з чинним законодавством статусу головних бухгалтерів сільських, селищних рад.-Лист голови обласної ради М. Дерикота «Про стан забезпечення пожежної безпеки на території району». - Лист заступника голови обласної ради Осадчого В.П. щодо неналежного забезпечення виконавчих органів сільських, селищних рад комп’ютерною технікою для здійснення реєстрації актів цивільного стану. Проінформувала : Шарапова Любов Борисівна – начальник організаційного відділу виконавчого апарату районної ради.
 11. Про видання книги «Деражнянщина в особах». Проінформувала : Стрілецька Людмила Володимирівна – голова районної ради, яка в черговий раз наголосила на важливості і необхідності видання даної книги.
  В цілому засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування з сільськими, селищними та міським головами пройшло успішно вдалося розглянути всі питання та прийнято по них проект рішення.
Категорія: Новини | Переглядів: 661 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz