ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2013 » Січень » 28 » Відбулося засідання постійної комісії
17:50
Відбулося засідання постійної комісії
     24 січня за участю голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань законності, правопорядку, регламенту, депутатської діяльності, етики, зв’язків з об’єднаннями громадян та засобами масової інформації.
     На засідання комісії виносилися наступне питання:
     Про виконання рішення засідання постійної комісії районної ради з питань законності, правопорядку, регламенту, депутатської діяльності, етики, зв’язків з об’єднаннями громадян та засобами масової інформації від 29 лютого 2012 року по питанню «Про обмеження реалізації алкогольних напоїв в нічний час на території району» та участь кожного члена комісії у виконанні даного рішення.
   За результати дільності комісії було прийнято рішення
   Рекомендувати сільським, селищним, міській радам :
   1. Обмежити роздрібну реалізацію алкогольних напоїв, слабоалкогольних напоїв та пива на території міста Деражня та району у стаціонарних об’єктах торгівлі та закладах ресторанного господарства, у період з 22.00 години до 10.00 години кожного дня, враховуючи вихідні дні та свята.
   2. Встановити, що чинність цього рішення поширюється на всіх суб'єктів підприємницької діяльності на території міста Деражня та району незалежно від форм власності, які пройшли реєстрацію в установленому порядку і мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольним напоями.
   3. Встановити, що всі суб'єкти підприємницької діяльності, які відповідно до пункту другого цього рішення здійснюють торгівлю алкогольними напоями, зобов’язані забезпечити стан приміщень для роздрібної торгівлі алкогольними напоями згідно з технічними, санітарно-гігієнічними, технологічними та протипожежними нормами і правилами. 
   4. Рекомендувати виконавчим комітетам сільських, селищних, міської ради довести суть та вимоги цього рішення до відома всіх суб'єктів підприємницької діяльності на території міста Деражня та району, які здійснюють торгівлю алкогольними напоями, а також забезпечити офіційне оприлюднення цього рішення в засобах масової інформації.
  5. Рекомендувати відділу освіти РДА, дирекції Деражнянського агроліцею у місячний термін розробити в установленому порядку та подати на затвердження Програму заходів щодо організації у шкільних закладах інформаційної роботи стосовно роз’яснень про шкідливий вплив споживання алкогольних напоїв та тютюну на організм людини, а також переваг здорового способу життя.
  6. Заборонити розміщення реклами алкогольних напоїв та тютюнових виробів, знаків для товарів і послуг, інших об'єктів права інтелектуальної власності, під якими випускаються алкогольні напої та тютюнові вироби, ближче ніж за 300 метрів прямої видимості від території дитячих дошкільних закладів, середніх загальноосвітніх шкіл та інших навчальних закладів, в яких навчаються діти віком до 18 років. 
  7. Деражнянському РВ УМВС України в Хмельницькій області (Шуляренко В.П.) забезпечити в межах своїх повноважень, постійний контроль за дотриманням норм статті 15-3 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» від 19.12.1995 року №481/95-ВР ( із наступними змінами) і цього рішення.



Категорія: Новини | Переглядів: 677 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz