ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 08.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2015 » Листопад » 9 » Відбулося засідання постійної комісії районної ради
15:26
Відбулося засідання постійної комісії районної ради

   5 листопада 2015 року відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань екології, будівництва, житлово-комунального господарства та управління об’єктами спільної власності територіальних громад району під головуванням голови постійної комісії Яковлєва Юрія Володимировича за участі голови районної ради Берегової Оксани Віталіївни та керуючого справами виконавчого апарату районної ради Подсохи Олександра Олександровича.
   На порядок денний комісії було винесено наступні питання: про стан виконання робіт по реконструкції нежитлової будівлі під дільничну лікарню за адресою смт. Вовковинці вул. Миру 15 та про надання дозволу на встановлення пам’ятних знаків та меморіальної дошки.
    Головний лікар ЦРЛ Онуфрійчук В. І. ознайомив присутніх з інформацією про хід виконання робіт по реконструкції нежитлової будівлі під дільничну лікарню в смт. Вовковинцях
   Подсоха О. О. повідомив, що відділ освіти Деражнянської районної державної адміністрації звернувся із листами до районної ради щодо надання дозволу на встановлення на фасаді будівлі Божиковецького навчально-виховному комплексу, загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільного навчального закладу меморіальної дошки Малярчуку Володимиру Михайловичу, який приймав участь в АТО та загинув захищаючи державний суверенітет України та щодо надання дозволу на встановлення на території Деражнянського навчально-виховного комплексу, загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2, гімназія пам’ятних знаків бувшим учням школи, які загинули в АТО: Зубкову Івану
Андріюку  Євгену, Каракулі Віталію
    Комісія одноголосно вирішила надати дозвіл відділу освіти Деражнянської районної державної адміністрації на встановлення пам’ятних знаків та меморіальної дошки.

Категорія: Новини | Переглядів: 577 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz