ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2012 » Січень » 27 » Відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, освіти, культури, у справах молоді, фізкультури, спорту
13:48
Відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, освіти, культури, у справах молоді, фізкультури, спорту
                                                                 26 січня відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, освіти, культури, у справах молоді, фізкультури, спорту за участі голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни та заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича.
    У своєму вступному слові Людмила Володимирівна звернулася до членів комісії та запрошених, та підкреслила необхідність реформування галузі освіти для більш ефективного і раціонального використання коштів, підвищення рівня якості надання освітніх послуг та покращення умов навчання дітей, для збереження їх здоров’я та позитивного сприйняття життя.
      На засідання комісії виносилися наступні питання:
      1. Про реформування галузі освіти в 2012 році.
      З даного питання проінформувала начальник районного відділу освіти РДА Жураківська Ірина Іванівна, яка зупинилася на основних аспектах реформування освітньої галузі в районі, а також підкреслила, що дані перетворення в освіті повинні повною мірою задовольняють потреби особистості, суспільства і держави.
    2. Про внесення змін до Програми «Шкільний автобус» в маршрут №1, включивши в схему маршруту села Клопотівці та Вівсяники з метою забезпечення підвозу учнів з даних сіл до Радовецької ЗОШ I-III ступенів.
    З даного питання проінформувала начальник районного відділу освіти РДА Жураківська Ірина Іванівна. 
    Комісія вирішила не робити зміни в даному маршруті, оскільки більш раціональніше підвозити учнів з сіл Клопотівці та Вівсяники до Макарівської ЗОШ I-II ступенів.
     Засідання постійної комісії пройшло результативно, вдалося розібрати і вирішити всі проблемні питання.
Переглядів: 704 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz