ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2012 » Березень » 1 » Відбулося розширене засідання постійної комісії районної ради
18:28
Відбулося розширене засідання постійної комісії районної ради
                                                                29 лютого 2012 року за участю голови районної ради відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань законності, правопорядку, регламенту, депутатської діяльності, етики, зв’язків з об’єднаннями громадян та засобами масової інформації.
    На комісію були запрошені сільські, селищні, міський голови, прокурор району, начальник начальник РВ УМВСУ в Хмельницькій області, начальник відділу з питань сім»ї, молоді і спорту РДА, начальник відділу соціальної роботи центру соціальних служб для молоді, депутати районної ради.
     До усіх присутніх із вступним словом звернулася голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна, яка зазначила, що в сучасному суспільстві, особливо в молодіжному середовищі активно поширюються такі негативні суспільні явища як алкоголізм, наркоманія злочинність серед неповнолітніх, все це негативно впливає на розвиток суспільства і нації. Також, Людмила Володимирівна зосередила увагу присутніх на тому; що в Деражнянському районі офіційно зареєстровано 684 особи хворих на хронічний алкоголізм, за 2011 рік в центральній районній лікарні було обстежено 227 осіб на алкогольне сп’яніння; що процвітає в нашому суспільстві і насильство в сім’ях так за минулий рік було зареєстровано 75 звернень, які стосувалися саме насильства в сім’ях, також відмітила необхідність впорядкування продажу алкогольних та тютюнових виробів по району в торгових закладах.
                                                                    На комісії розглядались наступні питання
   1. Про виконання висновку спільного засідання постійних комісії районної ради з питань законності, правопорядку, регламенту, депутатської діяльності, етики, зв’язків з об’єднаннями громадян та засобами масової інформації та з питань соціального захисту населення від 5 грудня 2011 року.
(Рекомендувати виконавчим комітетам сільських, селищних, міської рад в місячний термін відновити роботу громадських формувань з охорони громадського порядку. Рішення про створення громадських формувань направити в районну раду).
Проінформував : Таран В.І – голова постійної комісії районної ради.
   2. Про виконання висновку спільного засідання постійних комісій районної ради з питань АПК, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку, розвитку підприємництва та з питань охорони здоров’я, освіти, культури, у справах молоді, фізкультури, спорту.
(Рекомендувати виконавчим комітетам сільських, селищних рад довести інформацію власникам торгівельних закладів про санкції передбачені чинним законодавством України щодо продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів).
Проінформував : Таран В.І – голова постійної комісії районної ради.
    3. Про розгляд координаційного плану роботи відділів та служб Деражнянської райдержадміністрації щодо профілактики злочинності серед неповнолітніх на 2012 рік.
Проінформував : Таран В.І – голова постійної комісії районної ради.
     4. Про стан дотримання законності та охорону громадського порядку на території району. 
- Про стан боротьби із самогоноварінням.
- Про стан профілактики злочинності серед неповнолітніх.
Проінформував : Шуляренко Віктор Петрович – начальник районного відділу УМВСУ в Хмельницькій області, який інформував, що в 2011 році було зареєстровано 2035 адміністартивних правопорушень, було здійснено 1463 виїзда працівників міліції, так найбільша кількість злочинів в минулому році була зареєстрована в місті Держня і селищі Вовковинці.
      В цілому засідання комісії пройшло конструктивно та в жвавій дискусії.
Категорія: Новини | Переглядів: 758 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz