ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 08.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2015 » Листопад » 11 » Відкриття меморіальної дошки загиблому в АТО герою Володимиру Малярчуку
16:59
Відкриття меморіальної дошки загиблому в АТО герою Володимиру Малярчуку

    9 листопада 2015 року у с. Божиківцях відбувся мітинг з метою увічнення і вшанування пам’яті загиблого учасника антитерористичної операції Малярчука Володимира Михайловича та відкриття меморіальної дошки на фасаді будівлі Божиковецького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-III ступенів – дошкільний навчальний заклад». 8 листопада 2015 року Володимиру виповнилося б 40 років та підступна куля снайпера загубила молоде життя. 30 червня 2015 року Володимир Малярчук отримав смертельне поранення в голову у м. Волноваха, 6 днів лікарі Дніпропетровської обласної клінічній лікарні ім. Мечникова боролись за його життя та невблаганна смерть все ж таки забрала в матері – сина, дружини – чоловіка, а у сина – батька.
    У відкритті меморіальної дошки взяли участь  голова Деражнянської районної ради Берегова Оксана Віталіївна, керуючий справами районної ради Подсоха Олександр Олександрович, заступник голови районної державної адміністрації Пилипчук Олег Володимирович, начальник відділу освіти Деражнянської РДА Сінькевич Жанна Миколаївна, голова села Багрій Ольга Вікторівна, родина, близькі героя, педагогічний колектив НВК, однокласники Володимира, односельчани та бойові побратими. Саме однокласники Володимира були ініціаторами встановлення меморіальної дошки, вони ж і зібрали кошти на її виготовлення.  Багато теплих слів прозвучало цього дня на адресу Володимира Малярчука. Особливо пронизливо прозвучали слова матері Ніни Арсентіївни, адже ніхто краще за неї не знав сина-героя. Його рідні, друзі, однокласники та односельчани згадують про нього як про прекрасну, світло-випромінюючу, завжди усміхнену, порядну людину, надійного друга і товариша, доброго, люблячого та турботливого сина, чоловіка і батька.                    Кульмінаційним моментом мітингу стало декламування віршів написаних матір’ю загиблого героя  присвячених синові,  який пішов у вічність. Вірші наскрізь пронизані нестерпним болем, тугою та криком душі через втрату єдиної кровинки та єдиної опори в житті. Мати та дружина не стримували сліз, як не стримали сліз і більшість присутніх на заході людей.
   Після невеликого мітингу пам’ять героя вшанували  хвилиною мовчання та покладанням  квітів і свічок до меморіальної дошки, встановленої на будівлі навчального закладу. Жителі с. Божиківці та учні НВК завжди пам’ятатимуть свого земляка, який віддав своє життя, захищаючи незалежність і  цілісність України.
   Слава Україні!
   Героям Слава! 

           

Категорія: Новини | Переглядів: 799 | Додав: saha | Рейтинг: 5.0/1

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz