ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2018 » Листопад » 20 » Відкриття персональної виставки Неллі Павлової
18:05
Відкриття персональної виставки Неллі Павлової
   В Деражнянському районному історичному музеї 19 листопада відбулось відкриття персональної виставки Неллі Павлової під назвою "У осені на крилах сплять дощі...". Неллі Миколаївна Павлова проживає у місті Хмельницькому, автор багатьох живописних полотен і графічних робіт, художниця, член Національної спілки художників України. Її творчий доробок – близько 50-ти персональних, всеукраїнських, зарубіжних та міжнародних виставок.
   Роботи художниці з першого погляду зачарували глядачів. На виставці були представлені картини у різних техніках: живопис, графіка, коллаж, роботи на зім’ятому папері, стилізованому під фактуру каменя, що надає малюнкам відчуття старовини. Кожна картина наповнена змістом та історією її створення. Художниця намалювала і зберегла для нащадків зображення старовинних пам’яток архітектури Хмельницького, Меджибожа, Кам’янця-Подільського, Старокостянтинова. Графічні аркуші художниця доповнює рукописними текстами, які переважно містять історичні відомості про архітектурну пам’ятку. Саме на такому тлі постають замки, костьоли, церкви і монастирі, маєтки й садиби Хмельниччини. Доповнюють виставку триптих у техніці коллаж, мальовничі пейзажі, краєвиди мінливої Венеції та інші захоплюючі творіння Неллі Павлової.
   Завітали на персональну виставку і керівники району голова ради Віталій Сідлецький та керівник апарату районної державної адміністрації Людмила Давидович.
Приємно відмітити, що два своїх полотна Неллі Павлова подарувала Деражнянському районному історичному музею.
  У присутніх залишились приємні враження. Виставка буде діяти до початку січня. І кожен деражнянець має нагоду ознайомитись із творчістю знаменитої художниці.
Переглядів: 352 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz