ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2016 » Вересень » 12 » Відсвяткували День фізичної культури та спорту
15:49
Відсвяткували День фізичної культури та спорту

  Щорічно в Україні у другу суботу вересня відзначають День фізичної культури та спорту, тож у суботу, 10 вересня, на стадіоні м. Деражня зібралися найспортивніші жителі району, тобто ті, хто приймає активну участь у спортивному житті, не пропускає змагання та досягнули певних перемог в своїй улюбленій справі – це спортсмени і їх викладачі. Окремі вітання приймали в цей день ветерани спорту. Поздоровити зі святом усіх любителів спорту та професіоналів прийшли голова Деражнянської районної ради Віталій Сідлецький, перший заступник голови райдержадміністрації Олег Пилипчук, міський голова Андрій Ковпак та завідувач сектору молоді та спорту Володимир Падневич.
  Від імені депутатського корпусу районної ради спортсменів вітав голова ради  Віталій Сідлецький: «Щиро вітаю вас з професійним святом – святом сильних, мужніх, вольових людей! Саме фізкультура і спорт є для людини джерелом здоров’я, чудового настрою й оптимізму. Радує, що в районі зростає популярність масової фізичної культури, примножуються багаті спортивні традиції. Спортсмени Деражнянщини гідно представляють наш район, область, нашу Україну на спортивних аренах. Це наша гордість, слава й імідж Деражнянщини».
   Почесні грамоти Деражнянської районної ради голова вручив кращим фізкультурно – спортивним активам   Деражнянщини, так за I місце в комплексному заліку спартакіади школярів загальноосвітніх шкіл I-II ступеня Деражнянського району 2015-2016 н. р. грамоту отримав фізкультурно – спортивний актив Копачівського НВК, за II місце – фізкультурно – спортивний актив Шпичинецької ЗОШ, за III місце – фізкультурно – спортивний актив Кальнянської ЗОШ. Також, грамотами були нагороджені: Громадська організація ФСТ «Колос» АПК України та міський осередок федерації спортивного туризму України.
  Після урочистостей відбулись змагання.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 523 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz