ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2017 » Жовтень » 5 » Висока нагорода почесним ветеранам Деражнянщини
16:21
Висока нагорода почесним ветеранам Деражнянщини
   Відзнака «Почесний ветеран України» є вищою нагородою Ради Організації ветеранів України. Заснована на ІV пленумі Ради організації ветеранів України 3 квітня 2009р. Цією відзнакою президія Ради Організації ветеранів України нагороджує ветеранів, які внесли значний вклад у розвиток і зміцнення ветеранського руху, неодноразово обиралися членами рад первинних, районних, міських, обласних, ветеранських організацій, Ради Організації ветеранів України, інші ветерани, які беруть активну участь в діяльності ветеранських організацій.
   Сьогодні, 3 жовтня відбулось нагородження та вручення високої відзнаки «Почесний ветеран України» у місті Деражня. Відзнаки з нагрудними медалями отримали: голова первинної ветеранської організації с. Майдан-Чернелівецький – Волощук Олена Лазарівна та голова первинної ветеранської організації с. Гатна – Шундаревський Анатолій Лукич.
Найвищу ветеранську відзнаку вручали спільно голова Деражнянської районної ради організації ветеранів України Анатолій Іванович Слободян, голова ради Віталій Сідлецький, заступник голови райдержадміністрації Олег Пилипчук.
    Коротка біографічна довідка.
   Волощук Олена Лазарівна 1938 року народження, ветеран педагогічної праці. Після виходу на пенсію в 1987 році створила і очолила первинну ветеранську організацію і являється безмінним її головою. При активній співпраці з місцевою владою, школою, громадськими організаціями, комерційними структурами на належному рівні в первинці поставлена волонтерська робота по наданню посильної допомоги тим категоріям людей похилого віку, які її потребують. За ініціативою і керівництвом Олени Лазарівни у місцевій школі створена «Книга споминів» про фронтові дороги та діяльність в тилу під час Великої Вітчизняної Війни. Все своє життя присвятила роботі з людьми, для людей і для блага держави. На всіх посадах неодмінно виявляла найкращі людські якості: відповідальність, доброзичливість, людяність, не зупинялась на досягнутому, розпочату справу доводила до її логічного завершення.
  За визначні трудові досягнення та громадську діяльність Олена Лазарівна нагороджена органом народної освіти, численними грамотами обласної та районної влади, районної ветеранської організації.
Шундаревський Анатолій Лукич 1938 року народження, ветеран військової служби, закінчив військово-медичну академію. Після звільнення із військової служби оселився у рідному селі Гатна і приймає активну участь у громадському житті села. Завдяки його авторитету і настирливості налагоджена тісна співпраця ветеранської організації з місцевою владою, приватними підприємцями, волонтерами по наданню допомоги людям похилого віку. Зокрема, Анатолій Лукич виступив ініціатором і виконавцем по забезпеченню паливом немічних одиноких пенсіонерів та ветеранів, реставрації Алеї Слави до пам’ятника загиблих односельчан в роки Великої Вітчизняної Війни, капітального ремонту сільського медичного пункту. Анатолій Лукич проводить активну роботу по патріотичному вихованню молодого покоління, урочистих проводах юнаків на строкову службу в Українську Армію, зборі коштів та продуктів для потреб громадян, що знаходяться в зоні проведення антитерористичної операції.
За визначні досягнення у службовій діяльності та громадській роботі Анатолій Лукич нагороджений медаллю «За бойові заслуги», подякою Міністра оборони СРСР, численними грамотами обласної та районної влади.
 
Переглядів: 490 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz