ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 08.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2018 » Березень » 5 » Віталія Сідлецького нагородили грамотою Верховної Ради України
13:45
Віталія Сідлецького нагородили грамотою Верховної Ради України
   За поданням Народного депутата України Віктора Васильовича Бондара на черговому засіданні сесії районної ради було нагороджено грамотою Верховної Ради України «За особливі заслуги перед Українським народом» голову Деражнянської районної ради Віталія Сідлецького.
  Сідлецький Віталій Михайлович працює у Деражнянській районній раді на посаді голови з листопада 2015 року. За цей період зарекомендував себе як вмілий керівник, який вдало долає труднощі, знаходить раціональне вирішення будь-яких проблем.
   Більшу частину свого життя Віталій Михайлович присвятив педагогічній ниві і це близько 20 років. Із них 8 років пропрацював директором Волоської загальноосвітньої школи I-III ступенів, Деражнянського району, Хмельницької області та 7 років директором Деражнянської загальноосвітньої школи №1 I-III ступенів, Хмельницької області. Під час його керівництва Деражнянська ЗОШ №1 за рейтингом успішності та надання якості знань зайняла I місце серед шкіл району.
  Сідлецький В.М. має повну вищу педагогічну освіту за спеціальністю вчитель географії. Має кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» та педагогічне звання «старший учитель». У 2015 році Сідлецький В.М. підвищив кваліфікацію на базі Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Володіє інноваційними освітніми методиками й технологіями, активно їх використовує та поширює в професійному середовищі. В роботі Віталія Михайловича переважають інтерактивні методи, як вчитель використовує різноманітні форми та засоби навчання, які спонукають до розвитку самостійності учнів, їх творчої діяльності. Багаторазове повторення навчального матеріалу на різних рівнях, його засвоєння, використання схем, картосхем, географічних зображень та інших засобів навчання значно підвищують рівень викладання предмету, засвоєння його учнями.
    Учні Віталія Михайловича неодноразово ставали переможцями різноманітних районних та обласних олімпіад, конкурсів, МАН.
    Сідлецький В. М. багаторазово обирався депутатом Деражнянської районної ради IY, Y, YI, YII скликань підряд, що свідчить про повагу та підтримку серед жителів району. А у 2015 році Віталій Михайлович більшістю голосів був обраний на посаду голови Деражнянської районної ради, Хмельницької області, де і працює по даний час. За цей період зарекомендував себе як вмілий керівник, який вдало долає труднощі, знаходить раціональне вирішення будь-яких проблем.
   Неодноразово за сприяння Віталія Михайловича виділялись кошти з районного бюджету на проектно-кошторисну документацію генеральних планів для сіл району, також на проектно-кошторисну документацію водогонів для сіл, де сьогодні склалася критична ситуація із зникненням води у криницях.
    Із першого дня обрання на посаду голови Деражнянської районної ради Сідлецький В. М. тісно співпрацює з волонтерами району, що їздять у зону антитерористичної операції, їм надається постійна посильна допомога у вигляді продуктів харчування, паливно-мастильних матеріалів, одягу та інше. Також, щороку надається допомога сім’ям рідних, що загинули у зоні АТО, в тому числі кожній родині із районного бюджету виділено кошти на встановлення пам’ятника.
Переглядів: 491 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz