ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2016 » Листопад » 8 » Вшанування працівників соціальної сфери
16:36
Вшанування працівників соціальної сфери

   4 листопада – напередодні Дня соціального працівника на Деражнянщині відбулись урочистості з нагоди цього свята. Включення Дня працівника соціальної сфери до календаря загальнодержавних свят – справедлива шана держави за працю благородних людей, сповнену гуманізму, любові і тепла. Адже, це зовсім нелегка справа – допомагати людям. Соціальні працівники щоденно піклуються про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, підтримують малозабезпечені та багатодітні сім'ї, допомагають їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід із найскрутнішої ситуації.
  До святкового заходу долучився голова Деражнянської районної ради Віталій Сідлецький та звернувся до всіх присутніх із теплими словами вітань. «Турбота про людей — головне завдання у вашій нелегкій роботі. Ви надаєте руку допомоги тим, хто цього потребує. Сьогоднішнє свято по праву належить вам — тим, хто виявляє милосердя, створює добро не лише через службові обов’язки, а за велінням совісті, за покликом душі. Зичу вам міцного здоров’я, добробуту, злагоди, домашнього затишку, людської поваги та вдячності»», — зазначив у своєму виступі Віталій Михайлович.
Кращих працівників галузі за вагомий особистий внесок у соціальний захист населення району нагородили Почесними грамотами районної ради.
   Музичними вітаннями створювали хороший настрій колективи та солісти Деражнянського будинку культури, вихованці дитячої школи мистецтв, це: танцювальні колективи та маленькі співаки, а також на свято були запрошені гості із міста Хмельницького, які подарували присутнім мелодичні пісні і запальні танці «Румбу» та «Джайв».

Категорія: Новини | Переглядів: 531 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz