ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2017 » Лютий » 2 » Засідання Консультативно-координаційної ради
17:43
Засідання Консультативно-координаційної ради

   2 лютого під головуванням голови ради Віталія Сідлецького відбулось засідання Консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування. У засіданні взяли участь керуючий справами виконавчого апарату районної ради Олександр Подсоха, голова райдержадміністрації Олег Веселовський, заступник голови райдержадміністрації Олег Пилипчук.
   На засідання були запрошені начальник управління фінансів РДА Петрів Валентина Петрівна, начальник управління соціального захисту районної державної адміністрації Кравченко Тетяна Йосипівна, в.о. начальника Деражнянського бюро правової допомоги Сідлецька Оксана Володимирівна, голови, секретарі та бухгалтера сільських, селищних та міської рад.
Керуючий справами районної ради Олександр Подсоха ознайомив присутніх із порядком подання електронних декларацій посадовими особами місцевого самоврядування.  Зокрема, було наголошено що електронні деклараціє мають подати депутати місцевих рад та посадові особи місцевого самоврядування віднесенні до 4-7 категорії посад до 1 квітня 2017 року.
   Наступним розглядалось питання про поняття конфлікту інтересів та шляхи його регулювання.  Під час розгляду даного питання доповідачем відмічено, що усі посадові особи місцевого самоврядування та депутати місцевих рад зобов’язані: вживати заходів щодо недопущення виникнення реального, потенційного конфлікту інтересів; повідомляти не пізніше наступного робочого дня з моменту, коли особа дізналася чи повинна була дізнатися про наявність у неї реального чи потенційного конфлікту інтересів, безпосереднього керівника, а у випадку перебування особи на посаді, яка не передбачає наявності у неї безпосереднього керівника, або в колегіальному органі — Національне агентство чи інший визначений законом орган або колегіальний орган, під час виконання повноважень у якому виник конфлікт інтересів, відповідно; не вчиняти дій та не приймати рішень в умовах реального конфлікту інтересів; вжити заходів щодо врегулювання реального чи потенційного конфлікту інтересів.
   Начальник управління фінансів районної державної адміністрації Валентина Петрів довела до відома учасникам засідання про виплату субвенцій та правильність нарахування заробітної плати в зв’язку з підняттям мінімальної заробітної плати.
   Оксана Сідлецька в.о. начальника Деражнянського бюро правової допомоги надала інформацію щодо розширення переліку суб’єктів надання безоплатної правової допомоги.
   Начальник управління соціального захисту районної державної адміністрації Тетяна Кравченко ознайомила із процедурою надання соціальних допомог.
   Посадовці обмінялись думками стосовно змін в законодавстві, поділилися новими напрацюваннями в роботі.

    

Категорія: Новини | Переглядів: 553 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz