ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2011 » Жовтень » 28 » Засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради
12:23
Засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради
                                                               27 жовтня відбулася засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування з сільськими, селищними та міським головами під керівництвом голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни та заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича.
     На нараді розглядалися наступні питання:
    Про потребу розробки містобудівної документації, а саме: генеральних планів ( з зонуванням) сільських населених пунктів проінформував начальник відділу регіонального розвитку містобудування та архітектури Юзва Максим Олексійович, який наголосив на важливості розроблення містобудівної документації кожним населеним пунктом, адже за відсутності такої доментації передача землі під будівництво в межах населеного пункту буде припинена.
    Про розмежування земель комунальної та державної власності проінформував заступник голови районної ради Веселовський Олег Ігорович, який зосередив увагу присутніх на основних аспектах розмежування та інвентаризації земель комунальної та державної власності на території населених пунктів району. 
   Про кадрову службу в органах місцевого самоврядування проінформував заступник голови районної ради Веселовський Олег Ігорович, який звернув увагу на правильність заповнення трудових книжок, особових справ. Надав рекомендації, щодо складання присяги посадової особи місцевого самоврядування, присвоєння рангів та декларування доходів посадових осіб місцевого самоврядування.
  Нарада пройшла успішно, адже голови сіл змогли отримати відповіді на свої питання та отримали відповідні консультації які необхідні у їх роботі.


Переглядів: 771 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz