ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2011 » Жовтень » 17 » Засідання постійної комісії з питань екології, будівництва, ЖКГ та управління об'єктами спільної власності територіальних громад району
10:07
Засідання постійної комісії з питань екології, будівництва, ЖКГ та управління об'єктами спільної власності територіальних громад району
                                                                 14 жовтня 2011 року відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань екології, будівництва, ЖКГ та управління об’єктами спільної власності територіальних громад району за участі голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни та членів комісії.
       Перед початком засідання комісії до всіх присутніх членів комісії звернулася голова районної ради       Стрілецька Людмила Володимирівна, яка наголосила на важливості вирішення питань водопостачання і водовідведення в місті та налагодження безперебійного надання житлово-комунальних послуг.
        На розгляд комісії виносилися такі питання:
1. Про виконання висновку засідання постійної комісії районної ради з питань екології, будівництва, ЖКГ та управління об’єктами спільної власності територіальних громад району від 7 вересня 2011 року.
Проінформував Яковлєв Юрій Володимирович – голова постійної комісії районної ради з питань екології, будівництва, ЖКГ та управління об’єктами спільної власності територіальних  громад району. 
2. Про стан реалізації заходів спрямованих на покращення забезпечення громадян міста послугами водопостачання та водовідведення та наданню комунальних послуг в цілому.
Проінформував Киричок Володимир Андрійович міський голова, який зупинився на найважливіших питаннях повязаних з якісним наданням житлово-комунальних послуг населенню міста Деражня.
3. Розгляд листа головного лікаря району Онуфрійчука В.І. щодо незадовільного водопостачанням районної лікарні.
Проінформував Яковлєв Юрій Володимирович – голова постійної комісії районної ради з питань екології, будівництва, ЖКГ та управління об’єктами спільної власності територіальних громад району.
4. Розгляд листа директора районного будинку культури Шарапова В.М. щодо надання дозволу на заміну 3- ох вікон в магазині «Капітошка» та 1 – го вікна і вхідних дверей ветаптеки в рахунок орендної плати.
Проінформував Веселовський О.І. – заступник голови районної ради, який дав пропозицію зарахувати 50% вартості заміни вікон і дверей в орендну плату даного підприємства, а 50% вартості в рухунок орендаря.
В цілому проведення комісії можна вважати успішним, адже вдалося розпочати вирішення нагальних питань житлово-комунальної сфери міста для покращення надання для населення комунальних послуг.
Переглядів: 825 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz