ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2019 » Травень » 20 » Засідання позачергової сесії
09:26
Засідання позачергової сесії
   17 травня в залі засідань Деражнянської районної ради відбулося пленарне засідання тридцять другої (позачергової) сесії VII скликання Деражнянської районної ради. Провів засідання голова ради Віталій Сідлецький. На позачергову сесію були запрошені начальник Хмельницької місцевої прокуратури Деражнянського відділу, начальник Деражнянського відділення поліції в Хмельницькій області, депутати Хмельницької обласної ради та засоби масової інформації.
   Перед початком засідання Віталій Михайлович виконав почесну та приємну місію. За ініціативи Народного депутата України Віктора Бондара Грамотою Верховної Ради України та медаллю за заслуги перед українським народом було нагороджено депутата Деражнянської районної ради Яковлєва Юрія Володимировича.
  Депутатським корпусом, у ході сесії були розглянуті питання: про призупинення діяльності Шпичинецької ЗОШ, про погодження проектів землеустроїв щодо встановлення (зміни) меж адміністративно – територіальних утворень населених пунктів сіл: Мазники, Шпичинці, Теперівка, Розсохи, звернення депутатів до Служби автомобільних доріг та до депутатів Хмельницької обласної ради щодо здійснення ремонтних робіт на дорогах Деражнянського району. Та головне питання з приводу якого зібрались народні обранці – це прийняття у комунальну власність Деражнянської районної ради спортивного комплексу (стадіону), що знаходиться в районі містечка цукровиків. Керівниками району перемовини по даному питанню із головою Хмельницької обласної організації ВФСТ «Колос», на балансі якого на даний час знаходиться стадіон. Сьогодні, нарешті зроблено перший крок щодо передачі спортивного комплексу у комунальну власність районної ради.
   По всіх розглянутих питаннях депутати прийняли позитивні рішення.
 
          
Категорія: Новини | Переглядів: 288 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz