ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2016 » Лютий » 11 » Жителька села Нижне відзначила 90 – річчя
17:41
Жителька села Нижне відзначила 90 – річчя

  У кожної людини є життєві миттєвості, радістю від яких хочеться поділитися з іншими. До таких важлих у житті людини подій належать і дні народження.
  У цей день так приємно відчути тепле і щире слово, ніжну любов близьких та друзів. А тим паче по-особливому вітальні слова звучать у ювілейні дати.
  Вітання з цією солідною датою 9 лютого приймала жителька села Нижне – Буга Марія Максимівна. З найщирішими побажаннями міцного здоров’я та миру завітали до ювілярки голова районної ради Сідлецький Віталій Михайлович,  заступник голови районної державної адміністрації Пилипчук Олег Володимирович, депутат районної ради Німчук Олег Віталійович, секретар сільської ради Хитрук Валентина Іванівна, рідні, сусіди та  жителі села Нижне.
Також теплі вітальні слова іменинниці передав народний депутат України Бондар Віктор Васильович.
  А Марія Максимівна справді героїчна жінка, як і більшість її ровесниць, життя її було важке із складними випробуваннями на її життєвому шляху. Перший чоловік загинув на фронті, тому Марія Максимівна в 20 років стала вдовою. Пережила Голодомор, учасник Великої Вітчизняної війни, виховала четверо дітей,  важко працювала від зорі до зорі. Має 8 онуків, 8 правнуків та ще й дочекалась праправнуків.
У день свого ювілею Марія Максимівна приймала щирі привітання від усіх гостей. Віталій Михайлович разом із поздоровленнями вручив Почесну грамоту районної ради та побажав іменниниці та її родині міцного здоров’я на довгі роки, достатку, любові і поваги від дітей, онуків, правнуків.
  Родзинкою привітань став народний хор «Нижняночка», який протягом усього свята вітав щасливу ювілярку найкращими своїми піснями.
   Кожна людина у святкові дні чекає приємного слова, бо в слові, сказаному від душі, є те, що так необхідне кожній людині: добро, тепло, повага, надія і сподівання.
   У відповідь на привітання Марія Максимівна подякувала та промовила: «Слава Україні! Героям Слава!», чим приємно вразила усіх присутніх своїм патріотизмом та хвилюванням за Україну.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 556 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz