ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 28.04.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » Архів матеріалів
   День Соборності України – це свято, яке відзначається щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року на Софійській площі в Києві. Йому передувало підписання (22 січня 1918 р.) Четвертого універсалу Центральної Ради, яким Українську Народну Республіку проголошено суверенною і незалежною державою. Західно – Українську Народну Республіку було проголошено в листопаді 1918 року. Процес об’єднання України завершився 22 січня 1919 року.
   Сьогодні, після двох десятків років Незалежності, проблема со ... Читати далі »
Переглядів: 202 | Додав: saha | Дата: 21.01.2020

   03 січня пройшло засідання конкурсної комісії, яка діє при районній раді. Проводив засідання голова конкурсної комісії Вадим Дащенко, також взяв участь у засіданні голова ради Віталій Сідлецький.
   В ході засідання розглядалось питання щодо надання в оренду частини нежитлового приміщення, що є спільною власністю територіальних громад району за адресою Хмельницька   обл., м.  Деражня,  вул. Миру, 11, загальною площею 30,3м2.
   Одноголосно комісією вирішено надати в оренду частину нежитлового приміщення Благодійній організації «Благодійний фонд А. Потопальського «Небодарний цілитель».

... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 224 | Додав: saha | Дата: 03.01.2020

  Пленарне засідання тридцять восьмої сесії Деражнянської районної ради відбулось 21 грудня 2019 року в сесійному залі районної ради під головуванням Сідлецького Віталія Михайловича. На сесії були присутні: депутатський корпус районної ради, заступник голови райдержадміністрації Заряна Попадіна, керівник апарату райдержадміністрації Людмила Давидович, начальники відділів та служб райдержадміністрації, голови сільських, селищних та міської рад, працівники виконавчого апарату районної ради.
  Традиційно, перед відкриттям сесії, із новорічно – різдвяними святами присутніх привітав Деражнянський народний хор під керівництвом засл ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 240 | Додав: saha | Дата: 23.12.2019

    В ході підготовки до 38 сесії районної ради депутати продовжують роботу у засіданнях комісій. Зокрема, 19 грудня відбулося спільне засідання комісії з питань АПК, промисловості, транспорту, зв’язку, розвитку підприємництва та земельних відносин і з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, зв’язків з об’єднаннями громадян та засобами масової інформації та комісії з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді, спорту та соціального захисту населення.
   Обранці розглянули питання про районний бюджет на 2020 рік, про вико ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 241 | Додав: saha | Дата: 20.12.2019

  19 грудня, в кабінеті голови районної ради відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань житлово-комунального господарства та управління об’єктами спільної власності територіальних громад району. Провів засідання голова комісії Юрій Яковлєв. Участь в засіданні комісії взяли: Віталій Сідлецький – голова районної ради, Олександр Подсоха – керуючий справами апарату районної ради.
  Депутатами розглянуто питання про надання згоди на списання дебіторської та кредиторської заборгованостей СЛКП «Флора», про районний бюджет на 2020 рік, про внесення змін до складу президії та ряд інших питань. ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 255 | Додав: saha | Дата: 20.12.2019

   18 грудня на Майдані Незалежності у м. Хмельницькому відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Святого Миколая. Біля Будинку рад облаштували цілу галявину новорічних ялинок, які учасники прикрасили оригінальними іграшками, саморобними сувенірами, оберегами, солодощами. Участь у параді ялинок взяли райони та об’єднані територіальні громади Хмельницької області.
   Основна мета заходу – це проведення благодійної акції для Дмитрика Шелудька Дмитрик зараз дуже потребує допомоги та підтримки, так як дворічного малюка підкосила страшна та рідкісна хвороба, і він потребує термінового дороговартісного лікування за кор ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 244 | Додав: saha | Дата: 20.12.2019

  18 грудня розпочалась робота депутатів районної ради у постійних комісіях. Зокрема, відбулось засідання постійної комісії з питань планування бюджету і фінансів, яку провела голова комісії Людмила Стрілецька. Участь у засіданні комісії взяли голова ради Віталій Сідлецький, керуючий справами Олександр Подсоха, начальник загального відділу Любов Шарапова.

  На з ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 220 | Додав: saha | Дата: 20.12.2019

   13 грудня в залі засідань Деражнянської районної ради відбулося пленарне засідання тридцять сьомої (позачергової) сесії VII скликання Деражнянської районної ради. Провів засідання голова ради Віталій Сідлецький. На позачергову сесію були запрошені начальник Хмельницької місцевої прокуратури Деражнянського відділу, начальник Деражнянського відділення поліції в Хмельницькій області, голова міста, голови сільських рад депутати  Хмельницької обласної ради та засоби масової інформації.
    Депутатським корпусом, у ході сесії були розглянуті два питання: про внесення змін до районного бюджету на 2019 рік та про надання згод ... Читати далі »
Переглядів: 231 | Додав: saha | Дата: 16.12.2019

  Під керівництвом голови районної ради Віталія Сідлецького 13 грудня відбулося засідання президії до позачергової тридцять сьомої сесії Деражнянської районної ради сьомого скликання. У роботі засідання взяли участь голови постійних депутатських комісій, голови фракцій та робочих груп районної ради, керуючий справами районної ради Олександр Подсоха, начальник організаційного відділу Любов Шарапова, заступник голови районної державної адміністрації Заряна Попадіна.
    Президія погодила питання порядку денного сесії запропонованого для розгляду на її пленарному засіданні.
Переглядів: 220 | Додав: saha | Дата: 16.12.2019

   14 грудня в Україні традиційно проводиться День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС — людей, які ціною свого життя і здоров'я змогли здолати страшну трагедію XX століття, що сталася 26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС. Ця пам'ятна дата була затверджена указом президента України 10 листопада 2006 року.
   Саме 14 грудня було офіційно повідомлено про завершення будівництва саркофага над зруйнованим у результаті вибуху четвертим енергоблоком ЧАЕС. Зараз День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС багато хто називає просто Днем ліквідатора. Цей день пам'яті давно став скорботним ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 213 | Додав: saha | Дата: 16.12.2019

« 1 2 3 4 ... 90 91 »

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz