ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 12.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » Архів матеріалів
  20 листопада відбулось засідання постійних комісій районної ради, а саме: комісія з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, зв’язків з об’єднаннями громадян та засобами масової інформації; з питань АПК, промисловості, транспорту, зв’язку, розвитку підприємництва та земельних відносин.
 Порядок денний комісій був сформований відповідно до функціонального спрямування комісій та з питань, які внесені до проекту порядку денного 36 сесії районної ради.
Депутати брали активну участь в обговоренні усіх питань ... Читати далі »
Переглядів: 195 | Додав: saha | Дата: 20.11.2019

   20 листопада депутати продовжили роботу у засіданнях постійних комісій Деражнянської районної ради. Сьогодні відбулось засідання комісії з питань планування бюджету і фінансів, яку провела голова комісії Людмила Стрілецька.
   Порядок денний комісії був сформований відповідно до функціонального спрямування комісії та з питань, які внесені до проекту порядку денного 36 сесії районної ради.
   Основне питання, що розглядалось – це внесення змін до районного бюджету на 2019 рік, також, питання щодо управління комунальною власністю територіальних громад району, про деп ... Читати далі »
Переглядів: 199 | Додав: saha | Дата: 20.11.2019

   19 листопада в кабінеті голови ради пройшло засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді спорту та соціального захисту населення під головуванням Мирослави Дидової.
  Комісія розглянула та обговорила усі питання, які вносяться на розгляд тридцять шостої сесії районної ради.           Заслухали звіт голови постійної комісії з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді спорту та соціального захисту населення про роботу комісії за звітний період. Обранці брали активну участь в обговоренні усіх питань порядку денного, також у роботі комісії взяв у ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 203 | Додав: saha | Дата: 20.11.2019

   19 листопада відбулось засідання комісії з питань житлово – комунального господарства та управління об’єктами спільної власності територіальних громад району. Комісію провів Яковлєв Юрій Володимирович.
  Порядок денний засідання був сформований відповідно до функціонального спрямування комісії та з питань, які внесені до проекту порядку денного тридцять шостої сесії районної ради.
  Депутати розглянули низку питань про надання згоди відділу освіти Деражнянської районної державної адміністрації на списання товаро – матеріальних цінностей шкіл району та дошкільного ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 208 | Додав: saha | Дата: 20.11.2019

    Щедрий на свята останній місяць осені подарував нам – День працівників сільського господарства – професійне свято усіх селян, творців народного добробуту, опори країни. Це свято увінчує напружений, сповнений клопотами хліборобський рік. Це день, коли ми віддаємо данину пошани людям, що взяли на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави. Праця аграріїв свята і благородна, вона безперервна, як саме життя.
   Напередодні свята 15 листопада в районних урочистостях до Дня працівників сільського ... Читати далі »
Переглядів: 218 | Додав: saha | Дата: 18.11.2019

   8 листопада у районному будинку культури пройшли урочисті заходи з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, яке з 2014 року відзначається у листопаді. Привітати працівників культури районну та міста з професійним святом завітали голова районної ради Віталій Сідлецький, заступник голови районної державної адміністрації Заряна Попадіна, заступник голови міської ради Андрій Івахов.
   Віталій Михайлович від імені депутатського корпусу привітав усіх, хто присвятив себе благородній справі – збереженню, розвитку і примноженню безцінних духовних скарбів нашого народу та у своєму привітанні зазначив: «Ви дар ... Читати далі »

Переглядів: 217 | Додав: saha | Дата: 15.11.2019

  21 листопада  2019 року о 10.00 год. в сесійному залі адмінбудинку відбудеться пленарне засідання тридцять шостої  сесії районної ради.

  Розпорядження про скликання тридцять шостої сесії районної ради

Переглядів: 216 | Додав: saha | Дата: 11.11.2019

  Триває поточний середній, місцями суцільний ремонт автомобільної дороги Голосків – Деражня – Лука Барська в напрямку Деражня – Вовковинці.
   Тож, голова районної ради Віталій Сідлецький оглянув ремонт цієї дороги.
   На даний час на ділянці дороги Деражня – Вовковинці працює спецтехніка і бригада працівників, які вкладають асфальт. Роботи просуваються хорошими темпами, дорогу роблять якісно, в межах визначених технологіями процедур. Наразі дорожники поступово вкладають верхній шар асфальту.
 
Переглядів: 229 | Додав: saha | Дата: 08.11.2019

   23 жовтня голова районної рада Сідлецький Віталій Михайлович відвідав с. Зяньківці, де ознайомився з результатами роботи будівництва амбулаторії загальної практики сімейної медицини на співфінансування якої з районного бюджету було виділено 834 тис. грн. На даний момент проведено утеплення приміщення, здійснено перекриття приміщення, вставленні металопластикові вікна та двері та розпочинаються внутрішні роботи у приміщенні.
   Також, голова районної ради проінспектував ремонт автомобільної дороги місцевого значення О230504 «Новосілка – Охрімівці» на відрізку між с. Іваньквіці та с. Зяньківці. Так капітально відремонтовано 4 кілометри 15 метрів даної автомобільної ... Читати далі »
Переглядів: 245 | Додав: saha | Дата: 24.10.2019

   11 жовтня жителі та гості району відзначали День захисника України.  В заходах взяли керівники району, учасники АТО, волонтери, сім’ї, родини загиблих воїнів АТО та небайдужі жителі міста, району.
   Учасники заходу пройшли святковою ходою центральною вулицею міста до Дошки пам’яті загиблих героїв АТО, Меморіалу Слави та пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам. Де хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів та поклали квіти до кожного пам’ятника.
    Святкові урочистості продовжилися в Деражнянському районому будинку культури. До п ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 255 | Додав: saha | Дата: 15.10.2019

« 1 2 3 4 5 6 ... 90 91 »

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz